Friday, July 31, 2009

So Sad....

"traditionele trap-foto"
De logees zitten nu in het vliegtuig onderweg naar huis. Het waren 3 super weken met elkaar! Eerst denk je, heerlijk 3 weken samen en zo sta je weer op het vliegveld om ze weg te brengen. Jammer jammer. Het is stil in Huize Edelman, weer even wennen. Nog een weekje zijn we vrij en dan begint school weer. Tjeerd zit volgende week dinsdag tot en met vrijdag in Mexico, de kids en ik hebben een paar dingen op de agenda staan. Er staat een collegebezoek (UGA) gepland met Lisanne , Martijn moet naar de orthodontist en op donderdag moeten de kids hun rooster voor komend semester gaan ophalen. Ik denk niet dat we ons zullen vervelen.
Nog een week genieten en dan weer alles in het 'gareel' . (bleh!)alles past in de koffers, yayyyy!
Klein nichtje met grote neef en nicht

Monday, July 27, 2009

en weer terug uit Florida.

de mannen gingen mini golf spelen en daarna eten in Destin.
Lisanne & Chris bij Ron Jon's surf shop in Panama City


Euhhhh raar stel........

Lief meisje...

En zo vliegt de tijd voorbij. Inmiddels is de familie er al ruim 2 weken, nog 3,5 dag te gaan en dan zijn ze op de weg terug naar Amsterdam. De week Florida was geweldig! Heerlijk aan het strand, lekker gewandeld, ijsjes gegeten, en vooral veel plezier gehad met z'n 9-en! Jammer genoeg kan ik niet alle foto's plaatsen, maar met deze foto's heb je een beetje een indruk. Ik geloof dat we gezamenlijk zo'n 400 foto's hebben gemaakt afgelopen weken.
Nu ik dit schrijf zijn Marlies en Roel heerlijk samen uit eten bij Ray's on the river, een visrestaurant hier in de buurt. Lisanne had vanavond voetbalcamp en Tjeerd en ik hebben dus met de boys en Liselotte thuis gegeten. Ook erg gezellig.
Morgen staat er een ritje naar de Outlet in de agenda, nog even winkelen. Woensdag gaan de 4 mannen/jongens samen wat doen en gaan de meisjes lekker lunchen met z'n viertjes. Donderdag nog geen plannen en dan vrijdag alweer richting vliegveld. (bah!)
De Edelman kids hebben nog een weekje vrij en moeten dan 'alweer' naar school. Zal best weer wennen zijn om vroeg op te staan.
Nu dus nog even genieten!

Surfer dude....

Wednesday, July 22, 2009

Wat is het heerlijk!


Het is echt genieten in Florida! Sinds zondag zijn we hier. Het weer werkt goed mee, het is elke dag minstens 30 graden. Bijna elke dag een paar uurtjes naar het strand, lekker winkelen in de outlet Mall en savonds gezellig allemaal samen eten. Een week is eigenlijk te kort!!
Hierna nog een weekje thuis met de familie uit Nederland, dan de kids nog 1 week vrij en dan begint school alweer. Het is niet te geloven hoe snel de tijd voorbij gaat. Yikes! De vakantie mag nog veeeeeeel langer duren van mij!

Thursday, July 16, 2009

Build-a-Bear

Tsja, wat ik met mijn eigen dochter nooit heb gedaan doe ik met mijn kleine nichtje wel. We zijn, toen we in de Mall waren, bij Build-a-Bear naar binnen gegaan.

Eerst zoek je de liefste, mooiste, zachtste knuffel uit, vervolgens ga je die vullen, stop je er een hartje in, gaat knuffel in bad en dan maak je een geboortebewijs. Vervolgens kan je ook nog heeeeeeel veel kleertjes kopen voor je nieuwe knuffel.
Dit concept is een groot succes bij kinderen, veel kinderpartijtjes worden hier gegeven en ik moet zeggen het was best leuk (okay ook wat overdreven!) om te doen, zeker omdat het voor mijn kleine nichtje is :). Zelf moest ze even wennen in de winkel maar de knuffel is een groot succes!

Saturday, July 11, 2009

they are here!!!!!!!!!!

Jaaaa, na een voorspoedige vlucht is de familie Wolff-de Jong in Atlanta aangekomen. Liselotje was heel lief geweest, zelfs even geslapen. Eenmaal bij ons thuis heeft ze even geslapen en hebben wij heerlijk in de tuin koffie gedronken en gekletst. Vanavond BBQ aangezet en rond half 10 lagen ze alle 4 in bed. Super gezellig om ze hier te hebben. Morgen lekker rustig aan, nog geen plannen. Zien we morgen wel.

Thursday, July 09, 2009

the fourth of July

Het is alweer een paar dagen geleden, 4th of July. Het was overal rood wit en blauw. Altijd een gezellige dag. Lekker BBQ-en, vuurwerk, parades etc.
Tjeerd en ik zijn thuis gebleven, geen parades en vuurwerk voor ons dit jaar. Het is toch elk jaar een beetje hetzelfde. Lisan had een cook-out georganiseerd hier en na het vuurwerk nog een feestje in de basement. Veel mensen zijn nu met vakantie dus het was een vrij kleine groep maar niet minder gezellig. Het merendeel bleeft slapen, nouja...slapen. Volgens mij hebben ze hele nacht zitten kletsen want ze waren de volgende dag niet wakker te krijgen.

Wednesday, July 08, 2009

1 jaar geleden


Vandaag is het 1 jaar geleden dat mijn lieve vriendin Simpha is overleden. Het was geen makkelijk jaar, maar we hebben ons er doorheen geslagen. Niet alleen prive maar ook met de NL school de Molenwiek waar zij de oprichtster van is.
Lieve Simpha, ik mis je!

Saturday, July 04, 2009

The Atlanta Braves

Woensdag avond zijn we eindelijk weer eens naar een honkbalwedstrijd van the Braves geweest. We kregen via email een leuke aanbieding waardoor we, inclusief parkeren, voor $44 met z'n viertjes naar de wedstrijd konden. Dat konden we niet laten schieten, we zijn alle 4 groot fan van the Braves. In de eerste jaren hier kregen we regelmatig vrijkaarten via ING, zaten we achter de homeplate. Helaas is dat, sinds Tjeerd een nieuwe baas heeft, al een tijdje niet voorgekomen. Tegenwoordig gaan we dus nog 1 of 2 keer per seizoen naar een wedstrijd.
We hadden goed overzicht, het was erg gezellig om met z'n viertjes weg te zijn, het weer was prachtig en the Braves hebben gewonnen! Wat willen we nog meer!


Wednesday, July 01, 2009

1e keer zwemmen

Gezellig met z'n viertjes naar het bos geweest gisteravond. Chris is nog in New York, veel vrienden zijn met vakantie dus kids zijn regelmatig thuis, leuk! Na het eten dus samen naar het bos. Josie ging voor het eerst zwemmen, we hadden een balletje meegenomen en Martijn vond het erg leuk om die vooral ver in het water te gooien voor Josie. In het begin aarzelde ze een een beetje maar daarna kon ze er geen genoeg van krijgen.

Na de wandeling natuurlijk naar Starbucks geweest voor een lekkere beker koffie voor Tjeerd, Lisanne en mijzelf en een strawberry frappucino voor Martijn.