Wednesday, January 27, 2010

Wheeler Wildcats tegen Walton Raiders

Dit is een filmpje, gemaakt op 23 januari jl, van de basketbal wedstrijd tussen Wheeler High School en Walton High School, 2 aartsrivalen. Lisanne en Martijn gaan naar Wheeler High School en het team van Wheeler speelt in geel. De supporters zijn dus ook in geel.
Op de eerste rijen staan de seniors, Lisanne haar klas. We gaan zo veel mogelijk naar de wedstrijden, het is een leuke sfeer en Wheeler is erg goed in basketbal, vorig jaar zijn ze kampioen van de staat geworden. We zitten nu nog in het reguliere seizoen maar de verwachting is dat Wheeler ook dit jaar weer naar de State Championship gaat! Spannend!
Wheeler won deze wedstrijd met 16 punten verschil.

Thursday, January 21, 2010

NINJA TURTLES


Het was vandaag Cartoon day op school. Martijn deed er niet aan mee maar Lisanne en haar vriendinnen besloten om als Ninja Turtles te gaan. Groot succes! Ze komen in het yearbook en op Wildcat tv, het schoolnetwork.

v.l.n.r. : Molly, Jordan, Megan, Amanda, Lisanne & Sarah.

Thursday, January 14, 2010

Appel-pannenkoekjes

Vorige week kwam ik een receptje tegen van appel-pannenkoekjes. Yum, alleen van het recept lezen kreeg ik al trek. Dus in het weekend even getest of het ook echt zo lekker is, en dat was het ! YUMM! (ik weet alleen niet meer waar ik het recept heb gelaten dus ik kan het nu niet plaatsen)

Recept gevonden : klik hier! (lekker en gemakkelijk!)




Friday, January 08, 2010

Sneeuw in Georgia

Natuurlijk is het in West Europa veel kouder deze tijd maar daar "verwacht" je het ook min of meer. Hier wordt het soms wel koud in de winter, maar sneeuw en ijzel dat blijft toch wel een uitzondering. Vorig jaar maart hadden we een keer sneeuw en nu vandaag weer. Nou ja, sneeuw? Kijk zelf maar naar de fotos van Josie en ons huis.

Uiteraard waren de scholen gesloten en ook vele bedrijven dicht. De zuidelijke staten zijn dit niet gewend en dus wil men eigenlijk dat iedereen zoveel mogelijk thuis blijft. Strooien gebeurt eigenlijk ook niet, hopen dat de zon de boel smelt is een strategie die men hier aanhangt. Dat werkt niet altijd. Kijk maar eens op deze foto's die genomen zijn op Barnes Mill Road, niet al te ver bij ons vandaan. Daar waren ruim 20 auto's gestrand door de dag heen. Ook zijn er, nu de temperatuur weer ver onder nul is, vele wegen gesloten waaronder onze eigen Paper Mill Road. Voor diegene die bij ons zijn geweest, de weg over Sope Creek heen (die zo naar beneden slingert en dan over het water scherp omhoog gaat) is dicht. Wel balen want nu moeten we omrijden naar Starbucks!! Weer of geen weer die Latte en Caramel Macchiato moet en zal gedronken worden.


Tuesday, January 05, 2010

zomaar even een foto


Deze foto is gemaakt op 1 januari, gewoon een leuke foto van onze kids. Martijn is Lisanne voorbij gegroeid en met zijn 1.83 en een echte puber. Lisanne is ongeveer 1.75 en de kleinste hier in huis.

Friday, January 01, 2010

New Years!

Happy 2010 to all our readers!!!

De 2e week van de vakantie stond in het teken van de Sun Bowl in Tampa. Een voetbaltoernooi waar Martijn en zijn team speelden. Helaas werkte het weer niet echt mee, het was fris, de jongens hebben geen wedstrijd gewonnen maar verder was het gezellig. Een groep van 14 jongens, ouders, broers , zusjes etc. Lekker uit eten geweest met de 'group',
Manatees gezien (zeekoeien) en natuurlijk wat 'after Christmas shopping' gedaan.

Op de laatste dag van het jaar onverwachts Lisanne's auto ingeruild. Deze dag krijg je de beste deals. De bedoeling was dat haar auto zou doorschuiven naar Martijn maar die heeft inmiddels een andere auto, de auto van Quint die in veel betere staat is dan Lisanne's Volvo (Foto's van Tijns auto volgen). Het was leuk, Lisan dacht dat ze mee ging om te kijken naar de auto maar wij hadden 'm 'smorgens al gekocht en dus kreeg ze de verrassing van haar leven toen de verkoopster zei, it's your car! Het klinkt raar , voor Nederlandse begrippen is dit ook allemaal heel overdreven etc, maar hier gaan dingen nou eenmaal zo en kan je werkelijk zonder auto nergens naar toe. Je kan het een beetje vergelijken met een brommer op je 16e of je autorijbewijs op je 18e. Het is een zwarte 2006 Volkswagen Jetta geworden. Een goed begin van het nieuwe jaar, nog 5 maanden en ze is van High School af en gaat ze in augustus naar Oglethorpe college. Kleine meisjes worden (te snel) groot!

Oudejaarsavond hadden we hier een grote New Years party for Lisanne's friends en ook Martijn en Keegan waren van de partij. Dikke pret, veel herrie en vooral een hele vieze basement! Vandaag dus schoonmaakdag voor Lisanne en Martijn!