Tuesday, April 27, 2010

Creative.....



wie had het ooit kunnen denken, Kiki op de creatieve tour :).

Dinsdagavond ben ik met een groepje NL dames gaan schilderen bij Sips 'n Strokes. Hier maak je onder begeleiding allemaal hetzelfde schilderij. Erg leuk en vooral grappig om te zien hoe je met allemaal dezelfde instructies toch allemaal andere schilderijen krijgt. Je neemt je eigen hapjes en drankjes mee, een wijntje, koffie, snacks etc. Echt leuk opgezet. Ik ga zeker nog eens terug. Elke keer is er een ander schilderij, je kan via de kalender zien welke je wilt maken en je dan opgeven.



Sunday, April 18, 2010

PROM 2010

Het zit er weer op , PROM 2010. Ze hebben een geweldig feest gehad en terwijl ik dit typ hebben we 35 18-jarige jongens en meisjes in onze basement die vrolijk nog even doorfeesten. We hopen rond 3 uur de boel stil te hebben zodat wij ook kunnen gaan slapen (en zij ook! )

De laatste Prom van Lisanne en volgend jaar gaat Martijn voor het eerst. Weer heel anders dan met een meisje, geen haren doen, niet voor een manicure en een pedicure , alleen een smoking en corsage en natuurlijk betaald de jongen het promkaartje en het dinner van zijn date.
Na de picture party ging de groep naar het restaurant Ray's on the river voor het dinner en daarna naar het King Plow Arts Center. Rond 11.45pm kwam de hele bus met jongelui weer bij ons thuis aan. Wij hadden eten klaarstaan, dat gaat er wel in na een avond dansen. Pizza's , chips, dips, snoep etc. en natuurlijk liters frisdrank :).
Dit zijn wat foto's die we gemaakt hebben tijdens de picture party! De meeste meiden zijn in het lang, Lisanne wilde dit absoluut niet. Ik vind het leuk om al de verschillende stijlen van jurken te zien, sommige prachtig, andere helemaal niet mijn smaak.
Kijk zelf maar :)

Lisanne & Amanda met de boys uit hun Literatuurclass.
Amanda, Sarah & Lisanne - BEST FRIENDS!
Lisanne met best friend Sam
de group:
Martijn vond het ook leuk : met Lisanne & Sarah.

Wednesday, April 14, 2010

nieuw huisdier(tje)


Een vriendinnetje gaat terug verhuizen naar NL en kan niet alles meenemen. Zo moet ook de hamster achterblijven. Lisanne wil al jaren zo'n beessie op haar kamer dus met ingang van vandaag hebben we er een hamster bij! Het lijkt hier soms wel een dierentuin.

Dit hamstertje kan mooi mee naar college van de zomer, leuk op haar eigen kamer daar. Het is grappig, ze leek wel een klein meisje toen we 'm gingen ophalen. Waar je een 'kind' al niet blij mee kan maken. :)

Saturday, April 10, 2010

Cruisin'

the group, Sarah, Lisanne, Molly, Megan, Amanda, Jordan, Cheryl, Catherine, Sandy & Kiki

Wat een week! Met 6 meiden van 18 jaar en 4 moeders gingen we op Senior Cruise. Dit is een traditie voor laatste-jaars High School studenten. Op vrijdagmiddag vertrokken we naar Valdosta om daar te overnachten, zaterdag vertrok de boot vanuit Jacksonville (Florida) richting de Bahama's. Zaterdagavond en de hele zondag zaten we op de boot, maandag kwamen we aan op Half Moon Cay. Dit is een prive eiland van de Carnival cruise-organisatie. Op het eiland kon je allemaal excursies doen en natuurlijk was er het strand! De girls hebben een Stingray (rog) excursie gedaan. Erg leuk! Lisan is altijd al gek geweest van roggen. Vroeger ging ze vaak met Ootje naar het Aquarium in Scheveningen waar ze de roggen mocht aaien. Vandaar ook deze excursie, roggen aaien en voeren in het water, een groot succes! Daarna lekker op het strand gelegen met een cocktail. Rond 6 uur gingen we weer aan boord om te varen naar Nassau waar we de hele dinsdag zijn geweest. Een rondrit door Nassau en daarna naar Senor Frogs, een bar waar ze zelf hun shots en cocktails konden bestellen. Helemaal blij waren ze, in Amerika mag je nl onder de 21 jaar geen alcohol kopen/drinken. De meiden waren blij toen ze werden gevraagd om hun legitimatie die aantoonde dat ze 18 jaar zijn. Ook hadden ze allemaal alcohol aan boord gesmokkeld in lege shampoo flessen, mouthwash, lenzenvloeistof-flessen en nog wat andere flessen. Dit kwam keurig door de inspectie en ook mijn fles Baileys kwam aan boord zonder problemen. Zo grappig, als Nederlanders kunnen we ons dat toch niet voorstellen, drinken vanaf 21 jaar. Je mocht maximaal 1 fles wijn meenemen voor eigen gebruik, de rest kon aan boord gekocht worden.
Op woensdag weer de hele dag op de boot, savonds naar Karaoke night met de meiden, er waren diverse comedy shows en ook een casino. Genoeg te doen, het leek wel een klein dorp. Alhoewel klein, totaal waren er 2500 passagiers en 900 personeelsleden aan boord. De meeste personeelsleden werken op 7 maanden achter elkaar, dan 2 maanden thuis en dan weer terug aan boord. "Onze" boot ging smiddags weer dezelfde trip maken. Ze doen 2x een 5 dagen trip en dan 1x een 4dagen trip achterelkaar. En zo gaat het het hele jaar door.
Donderdagochtend om half 9 waren we van boord en reden we in de auto richting Atlanta. Om 3 uur waren we weer thuis na een supergezellige, warme en drukke week. Inmiddels zijn we weer thuis en zitten we in de verbouwing van de keuken, een bende van jewelste maar als alles goed gaat is het klaar als Opa Jan, Thecla en Sandra komen! Foto's volgen.
Nassau-Bahamas
on Half Moon Cay. Molly, Sarah & Lisanne
Dansen op de bar om 'shots' te verdienen...

Een levende starfish
Stingray! (rog)
shot shot shot shot.....

Captain's dinner, allemaal in de promjurk van vorig jaar.

Monday, April 05, 2010

Boys are back in town

De mannen van de Edelman familie in The ATL hebben het rijk alleen. De vrouwen zijn vertrokken, niet met de noorderzon maar wel op een mega cruiseship ergens naar het zuiden. Afgelopen vrijdagmiddag zijn ze (Lisanne, 5 vriendinnen en 4 vrouwen) vertrokken, en na een overnachting in Valdosta (nee niet in het noorden van Italie maar gewoon in zuid Georgia) hebben ze zich rond 1 uur in de middag gemeld aan boord. Deze foto van de boot stuurden ze op.

Zoals je ziet is het een mega schip waar Kiki en Lisanne, samen met Sarah Smith een 'hut' hebben. Op de waterlijn! De rest van de groep zit ook ergens in de buik van het schip. Komende donderdag komen ze weer terug in JacksonVille FL en later die avond zijn ze thuis. Het is ongeveer 6 uur rijden van de haven naar huis. De week erna weer naar school en dan 5 weken later studeert Lisanne af. Ze is helemaal klaar met High School!

Intussen vermaken de mannen zich :), nu het nog kan haha.