Saturday, October 30, 2010

Josie 2 jaar!

-Josie 12 weken oud-


Vandaag is Josie alweer 2 jaar geworden. Wat gaat het snel en wat zijn we blij met haar. Ze is lief, leuk, gezellig etc en we zijn nog elke dag blij dat we een hond hebben. (gelukkig maar :)).
Nu dus 2 jaar, ze kreeg lekkere pindakaaskoekjes en een grote kluif waar ze al de hele middag op aan het kluiven is. Happy B-day Josie!

-6 maanden-

-2 jaar-

Saturday, October 23, 2010

Oglethorpe party

Gisteravond was er weer een feest bij Oglethorpe. Dit keer een Geek & Schoolgirl party. Dit wil zeggen dat je verkleed moest komen als Geek (nerd) of Schoolgirl. Geen probleem, de meiden gingen naar Walmart, kochten plooirokjes, kousen, een bril en een witte bloes en klaar waren ze. Lisanne had weer een superavond en gelukkig zijn er een paar foto's gemaakt voordat ze naar het feest gingen.
Vandaag kwam Lisanne naar huis want Sarah, haar beste vriendin, kwam thuis van college en ze hebben elkaar al 2 maanden niet gezien. Helemaal gezellig natuurlijk en vanavond hebben ze samen pizza/movie night zoals ze in High School elke week deden samen.
Morgen alweer de laatste thuis wedstrijden van voetbal bij Oglethorpe, dan nog 2 weekends reizen voor Lisanne en het team. Volgende week donderdag vliegen ze naar Texas voor 2 wedstrijden en dan het weekend erna moeten het dames- en heren-team naar Alabama en Mississippi. Dan zit het seizoen er op, gemengde gevoelens bij Lisanne. Het trainen elke dag vindt ze erg leuk, de wedstrijden ook maar dadelijk wat meer vrije tijd is ook wel erg leuk. In het voorjaar begint het team pas weer met trainen.
Elizabeth, Jovan, Jeff, Spenser, Casey en Lisanne

Best friends ----->>>>>

Thursday, October 14, 2010

zomaar wat college foto's

het weer werkte mee, heerlijk op de porch gezeten!



Afgelopen zondag kwam Lisanne eten met 2 vriendinnen, eentje is Lexi (een junior) en de ander is Spenser, haar roommate. Toch wel een voordeel dat ze zo dichtbij naar college gaat, erg leuk om haar af en toe te zien. Volgende dinner komt er geloof ik een grotere groep mee, gezellig!
Verder had ze ook een wine & cheese night dit weekend. Allemaal netjes met een date, Lisanne was gevraagd door Lewis een jongen die net uit Engeland komt en hier studeert. Al met al bevalt dat college leventje 'mevrouw' wel. :)

een aantal meiden van de Sorority
Lisanne en 'date' Lewis,
en hieronder met Katie en Clara. Met deze meiden zat ze al op voetbal de afgelopen jaren en alle 3 spelen ze nu voor Oglethorpe.

Wednesday, October 06, 2010

Homecoming Court

Vorige week stond Martijn op Homecoming Court (klik hier voor een uitleg). Van Martijn zijn klas, ruim 400 leerlingen, zijn 4 meisjes uitgekozen om naar Homecoming Court te gaan. Elk meisje mocht een 'date' meevragen. Melanie heeft Martijn gevraagd. Dat betekende, MARTIJN IN EEN SMOKING! Volgens mij heeft zelfs Tjeerd dat nog nooit aangehad! De week voor het feest naar een bedrijf gegaan om er eentje te huren. Alles zit erbij, zelfs de schoenen. Ideaal.
Lisanne was savonds ook speciaal naar huis gekomen om mee te gaan naar Wheeler HIgh School. Het stel zag er goed uit! (en het lijkt wel of Martijn nooit stopt met groeien!).
Martijn & Melanie
de 4 dames die gekozen zijn voor de Junior Year class, en hun dates natuurlijk.
Lisanne was er ook, YAYY
on court