Friday, July 13, 2012

weer thuis

Onze vakantie in NL zit er weer op! Wat was het heerlijk, leuk, gezellig etc om iedereen weer te zien, bij te kletsen, op het strand te lopen, gewoon lekker bij elkaar te zijn.
Dit keer voor het eerst niet bij familie in huis maar in een appartement aan het strand in Katwijk met uitzicht over de zee, we hebben genoten!
We hebben toerist in eigen land gespeeld, 2 dagen waren we in Amsterdam, rondvaart, voetbal kijken in de kroeg, de Wallen, FEBO, de Heineken Experience,etc etc. Verder Madurodam, Volendam en Marken, de markt, het Binnenhof, Indonesisch eten bij Bogor in Den Haag, kroketten en kaassouffles, tompoucen van de Hema, rookvlees, wokkels, dagje Maastricht. Teveel om op te noemen. 
Nu dus weer thuis.... De koffers zijn uitgepakt, de was draait en nu aftellen tot 15 augustus, de dag dat onze kinderen allebei! naar college gaan. Gelukkig nog wel 2 leuke trips in de agenda, 3 dagen Boston om naar de voetbal wedstrijd van Liverpool FC tegen AS Roma te gaan over 1,5 week en daarna 3 dagen Hilton Head begin Augustus, lekker 3 dagen zon & strand voordat iedereen uitvliegt.


Schiphol!

Op Schiphol


Madurodam


the Heineken Experience, erg leuk

family dinner bij ons in Katwijk

mijn schatjes

met big, wat lief

mijn kanjer

welja, met kleding aan de zee in :)

lief

ons uitzicht vanaf het balkon

maastricht