Sunday, March 18, 2007

scheidsrechter

Martijn heeft een nieuwe bron van inkomsten ontdekt. Hij heeft pas een 'scheidsrechter' cursus gevolgd en hij mag nu als grensrecther optreden bij wedstrijden van leeftijdsgroepen jonger dan hemzelf. Afgelopen zaterdag is hij bij 3 wedstrijden een grensrechter geweest en heeft hij $35 verdiend. Aan het eind van elke maand wordt dan keurig een check in zijn naam opgestuurd. Een van de redenen waarom voetbal hier duur is, is omdat de scheidsrechter en grensrechter worden betaald. Voor de jeugd is het een mooi bron van inkomsten en ook voor ouderen. Als scheidsrechter krijg je bij sommige wedstrijden $40 per wedstrijd. Kassa!!

Martijn had vandaag een wedstrijd tegen Lanier Sharks Elite. De game ging redelijk op en neer met uiteindelijk een 0-0 uitslag waar iedereen tevreden mee kon zijn. Lisanne doet het goed met haar school team, ze hebben 4 wedstrijden gewonnen en 2 verloren. Hopelijk komen ze in de Georgia State Play Offs in April. Martijn heeft met zijn school nog geen wedstrijd gewonnen maar daar maalt hij niet zo om. Hij speelt met hun voor de lol, zegt hij, en dat hebben ze gelukkig ook.

Ondanks dat het de afgelopen dagen koud was hebben we al mooi weer gehad. Ook de komende week wordt het zalig met temperaturen rond de 25 graden. Alle bloemen en planten komen al uit, kijk maar op de foto van ons huis.

Kiki heeft het de komende week druk met van alles en nog wat, werk, kookles, een scrapbook workshop en natuurlijk voetbal van de kids, de kinderen moeten uiteraard gewoon naar school. Nog 2 weken en dan gaan we een weekje naar Florida op vakantie. We hebben een kleine (6 kamers) bed en breakfast geboekt op St Joseph Peninsula in de Gulf of Mexico. Klik hier als je meer wilt weten, we zien er echt naar uit omdat het mooi en rustig is. Nu maar hopen dat het weer een beetje meewerkt.

2 comments:

wilma said...

Wat wonen jullie toch mooi!!!
En ooohhh heerlijk zo'n vakantie in het vooruitzicht!!

Ruud said...

mooie brievenbus ...