Saturday, March 08, 2008

Dude

De boom is inmiddels alweer 2 weken weg en we zijn eraan gewend. We merken dat er veel meer licht is gekomen in de tuin, in onze porch maar ook in huis. We wilden vandaag aan de slag met het opruimen van de porch maar het was zo vreselijk koud dat we maar besloten hadden om voor een auto van Lisanne te gaan kijken. Trouwens de hele ochtend was toch al verloren omdat Martijn om half 11 bij Rapid moest zijn. Het team traint daar een keer in de week op "speed & agility" en het is zeker 30 minuten rijden van ons huis.

Gisteravond zijn we naar de High School Basketball State Championship Finals geweest in Gwinnet Arena. Echt een enorme Big Deal voor elke high school! Wheeler High, Lisanne's Alma Mater, speelde er tegen Norcross. Geweldige sfeer met de hele arena gevuld met 10.000 mensen in geel (Wheeler) of wit (Norcross). Beide scholen behoren tot de top 20 in het land en zijn de 2 Ajax en Feyenoord van Georgia. Uiteindelijk bleef het spannend tot de laatste seconde maar helaas voor Geel won Wit met 57-54. Klik hier voor het artikel in de krant.

Een ander "big sport moment" is de Superbowl. Deze was al begin februari gespeeld en gewonnen door de New York Giants. Niet belangrijk, veel mensen kijken naar deze wedstrijd voor de commercials. Deze zijn altijd erg speciaal en erg leuk. Kijk maar deze van Bud Light, mijn favoriet!Het woord "Dude" is weer helemaal terug!

No comments: