Wednesday, October 08, 2008

Koken... mag je dit zo noemen?

Een keer in de maand, op zondag, moet Lisan voor het eten zorgen. Ze mag doen wat ze wil als het maar een beetje gezond is. Over 1,5 jaar gaat ze naar college en dan moet ze tenslotte ook voor zichzelf kunnen zorgen. Deze keer maakt ze eten samen met Chris, een goede vriend van school. Dat het niet meevalt zie je hier :)

Een blikopener is zo makkelijk nog niet. Ze kunnen dus allebei niet een blikje openen, zelfs niet samen! 
De pizzabodem is kant en klaar gekocht, de rest hebben ze zelf gedaan. Tomatenspul, ham, kaas, ananas etc. En ze hebben erg veel plezier gehad.

Gezellig op de porch eten, natuurlijk met een gezonde Ceasar salad erbij. Het smaakte erg goed, alles was op!


Na het eten komt er een toetje. Na een brownie-beslag gevecht in de keuken, en een (rauw)ei-gevecht in de tuin hebben we heerlijke warme brownies bij de koffie. MMM 
Ben benieuwd wat Lisanne (en Chris?) volgende keer gaan maken. 

1 comment:

Anonymous said...

he edelmannetjes,wat een herrie in de keuken.2 voordelen,je hebt te eten gehad en wat een geluk dat Matijn nog niet aan de beurt is.
Hoe is het met de benzine,kan je al weer tanken?
Tis hier in Ollanda heerlijk weer,een echte indian summer.
Bedankt voor jullie belletje op Ploon haar verjaardag,ik heb de telefoon niet gehoord,heeft te maken met onbegrijpbare media problemen ( heb een dubbele simkaart).Hoop jullie snel weer te spreken,we moeten echt weer eens gaan plannen voor 2009 of 2010,heb er echt zin in om jullie huis eens "live"te zien.
V.w.b. starbucks in NL,die red het volgens mij wel hier,leuk te zien dat het concept precies hetzelfde is als in de USA,ook in Barcalona waan je je in jullie tokootje op de hoek.
Voor nu de groeten,hope to see you soon.

Ruud