Wednesday, November 11, 2009

zomaar foto's

Zomaar wat foto's. Eentje van Josie, ze is 1 jaar en kreeg een grote kluif. Ze wist eerst niet wat ze er mee moest doen en rende rondjes door de kamer, toen werd ze rustig en kon het kluiven beginnen :)

Verder zie je Martijn als scheidsrechter bij een voetbaltoernooi afgelopen weekend. Hij mocht scheidsrechter zijn bij de meisjes U8 (7 en 8 jarigen), precies de leeftijd die hij had toen wij hier naartoe verhuisden. Het was leuk om te zien hoeveel plezier hij er in heeft! Ik denk dat hij wel zijn coaches liscense gaat halen en zelf een team gaat coachen in de toekomst. Voetbal is zijn 'ding'.

Het haarscherm is nieuw, wij wilden al langer een mooi scherm en bij toeval vond ik er eentje 2 weken geleden. Gelijk gekocht natuurlijk en het staat een stuk beter dan het oude scherm. Het oude scherm heeft een nieuw plekje bij de openhaard in de basement. Het komt dus nog goed van pas.Alles gaat verder prima in huize Edelman, basement is helemaal klaar, de kids moeten nog 1,5 week naar school en zijn dan een weekje vrij in verband met Thanksgiving en op 20 november komt mijn moeder logeren!! De tijd vliegt voorbij, 2009 is ook alweer bijna over.
(p.s. de foto's zijn gemaakt met de iphone en helaas niet al te scherp)

No comments: