Monday, March 22, 2010

Eindelijk weer een update

Tsja wat is er allemaal gaande bij ons. Eigenlijk zijn we allemaal, net als iedereen, druk druk met werken, sporten, leven etc. Het High School voetbal seizoen is weer begonnen dus elke dag trainen de kinderen als ze geen wedstrijd hebben. Druk en vermoeiend maar ook erg leuk. Helaas raakte Lisanne de 2e week geblesseerd waardoor ze 3x per week naar fysiotherapie moet en 2 weken op krukken heeft gelopen. Een verzwikte enkel op 2 plaatsen, veel ijs er op, veel oefeningen doen en hopen dat ze snel weer op het veld staat. Lisan en Martijn zijn allebei aanvoerder van hun team.
Tjeerd is druk met zijn nieuwe baan en zit weer regelmatig in Mexico. Deze week gaat hij voor het eerst naar Peru, hij vertrekt vandaag en komt vrijdag weer thuis. Dat vindt hij denk ik het leukst van zijn werk, het contact met de verschillende culturen.
Verder klussen we in en rond het huis. Dit weekend leek het zaterdag wel zomer, Tjeerd is een pad gaan aanleggen achter de garage. Het was altijd een rommelhoekje en nu heeft hij dat goed aangepakt. Het is nog niet helemaal klaar, we hopen komend weekend.
Zondag was koud en regenachtig, ongezellig. Dus op naar Home Depot (Gamma) en een pot verf gekocht. Eindelijk na jaren zijn we onze slaapkamer aan het verven. Het wordt mooi, foto's volgen binnenkort.
Verder ben ik zelf druk bezig met de verbouwing van de keuken. Een nieuw aanrecht, nieuwe kookplaat/kraan en wasbak en een nieuwe achterwand. Erg hard nodig en we hopen klaar te zijn voor dat Tjeerd zijn vader, zus en nicht komen logeren eind april.
Op woensdag gaat bij Martijn zijn beugel eruit, eindelijk na 2,5 jaar kunnen we zijn tanden weer zien. Helaas is hij er nog niet helemaal vanaf. Omdat hij zijn kiezen en voortanden niet op elkaar kan zetten heeft hij een flinke operatie aan zijn kaak nodig. Dit kan nog 2 jaar duren omdat zijn kaak daarvoor volgroeid moet zijn. Dan komt er ook tijdelijk weer een beugel op zijn tanden. Voorlopig denken we daar niet aan en kijken we uit naar woensdag als die dingen van zijn tanden afmogen. Yayy voor Martijn! :)
Hieronder een paar fotootjes als kleine impressie van ons leventje.

Lisan bij Fysiotherapy....
Ook Ollie leeft nog, inmiddels bijna 15 jaar oud. Lekker genieten in de zon.
Tjeerd hard aan het werk maar het wordt mooi! Op het pad gaan we komend weekend houtsnippers leggen om het af te maken. Dit is achter onze garage en het bruggetje loopt naar 'ons bos' waar de trampoline staat o.a.

3 comments:

Natasja said...

Jullie zijn inderdaad lekker druk! Sneu dat je richter zo'n flinke blessure heeft opgelopen. Hopelijk is ze snel weer de oude. Succes met de klussen in en rond het huis.

Natasja said...

Richter, moet natuurlijk dochter zijn. Ik heb deze reactie met mijn Iphone geplaatst en soms pakt het systeem standaard woorden. Ik had het niet gezien, sorry.

Fam. van den Berg said...

Nou dat ziet er goed uit! Wens Lisanne sterkte van ons.

Liefs, Frank, Bianc, Niels en Marit xx