Thursday, July 15, 2010

weinig...

Eigenlijk heel weinig te vertellen, vandaar ook geen blog-updates de afgelopen week. De vakantie gaat gewoon lekker door hier, temperaturen buiten zijn natuurlijk veel te hoog naar mijn zin dus ik zit veel binnen.

Over een maandje gaat Lisanne dan officieel naar college. Ze is hard aan het trainen (bijna) elke dag om vooral in vorm te zijn als ze gaat voetballen bij Oglethorpe University. Martijn voetbalt lekker met wat vrienden, speelt met zijn Playstation en is vandaag op voetbalkamp gegaan in Charleston, South Carolina. Hij blijft daar tot zondag. Op de heenweg is hij met vrienden mee gereden, wij gaan hem zelf weer halen. Een 'verplicht' weekend in Charleston is niet verkeerd. Het is denk ik een van mijn favoriete plaatsjes (tot nu toe) in Amerika, natuurlijk naast de grote stad New York die mijlenver bovenaan staat. Dit is gewoon gezellig, lekker struinen, leuke restaurantjes etc. Dus zaterdagochtend, heel vroeg, vertrekken we en ook Lisanne gaat met ons mee. Heerlijk genieten. Foto's volgen dus volgende week wel weer.
Oja, vergeet ik nog te vertellen dat Martijn vorige week zijn rijbewijs heeft gehaald en dus ook lekker zelf op stap gaat. Gek hoor, ook hij heeft mij voor dit soort dingen niet meer nodig. Kleine kindjes worden (te snel) groot! Ook hier volgende week een foto van, Tijn in zijn auto.
Fijn weekend!

No comments: