Saturday, October 23, 2010

Oglethorpe party

Gisteravond was er weer een feest bij Oglethorpe. Dit keer een Geek & Schoolgirl party. Dit wil zeggen dat je verkleed moest komen als Geek (nerd) of Schoolgirl. Geen probleem, de meiden gingen naar Walmart, kochten plooirokjes, kousen, een bril en een witte bloes en klaar waren ze. Lisanne had weer een superavond en gelukkig zijn er een paar foto's gemaakt voordat ze naar het feest gingen.
Vandaag kwam Lisanne naar huis want Sarah, haar beste vriendin, kwam thuis van college en ze hebben elkaar al 2 maanden niet gezien. Helemaal gezellig natuurlijk en vanavond hebben ze samen pizza/movie night zoals ze in High School elke week deden samen.
Morgen alweer de laatste thuis wedstrijden van voetbal bij Oglethorpe, dan nog 2 weekends reizen voor Lisanne en het team. Volgende week donderdag vliegen ze naar Texas voor 2 wedstrijden en dan het weekend erna moeten het dames- en heren-team naar Alabama en Mississippi. Dan zit het seizoen er op, gemengde gevoelens bij Lisanne. Het trainen elke dag vindt ze erg leuk, de wedstrijden ook maar dadelijk wat meer vrije tijd is ook wel erg leuk. In het voorjaar begint het team pas weer met trainen.
Elizabeth, Jovan, Jeff, Spenser, Casey en Lisanne

Best friends ----->>>>>

1 comment:

Petra said...

Heerlijk om zo regelmatig je gezin samen te hebben. Ik mis dat zo!