Sunday, January 02, 2011

Happy New Yearrrrrr!!

NASA 12 premier boys met coach Billy rechts achter.

Het nieuwe jaar is begonnen, zonder voornemens dit jaar want ik hou me er toch niet aan. Hoef ik mijzelf ook niet voor de gek te houden :).

Afgelopen week zaten we in Florida met Martijn's voetbalteam voor een toernooi. Het weer werkte niet echt mee, alleen de laatste 2 dagen waren lekker met een zonnetje en geen wind. Natuurlijk lekker gewandeld langs het strand, team dinners gehad, (heel) veel voetbalwedstrijden gekeken met als 'toetje' de finale op donderdagochtend. Het team heeft na een 0-0 gelijkspel in de reguliere speeltijd met penaltykicks verloren met 7-6. Dat was jammer maar al met een een erg succesvol toernooi. Eerder die week hebben ze van ditzelfde team nog met 2-1 verloren. Ze zijn 2e geworden van 8 teams, een goed resultaat.
Lisanne was ook gezellig mee want die was natuurlijk thuis van college deze weken. Op zondag de 9e gaat ze weer terug naar school, Martijn dinsdag al.

Oud & Nieuw verliep dit jaar een beetje anders voor ons. Tjeerd heeft griep en dus hebben we het rustig aan gedaan die avond. Wel bij vrienden het Nederlandse Nieuw Jaar gevierd om 6 uur smiddags. Dit is inmiddels traditie geworden, we nemen allemaal hapjes en champagne mee en vieren het met elkaar, zelfs met vuurwerk om 6 uur smiddags. Altijd een super gezellig samenzijn. Daarna naar huis gegaan rond half 8. Lisan was hier ook rustig thuis met Sarah en Amanda, lekker tv kijken, lachen en vooral champagne drinken. Martijn was bij Douglas thuis met vrienden en Tjeerd en ik samen op de bank voor het eerst met Oud en Nieuw samen, zonder vrienden om ons heen. Stilletjes, volgend jaar doen we dat toch weer anders hoop ik!
Tjeerd is nu nog steeds ziek maar voelt zich vandaag gelukkig wel weer een beetje beter. Ook hij blijft morgen nog een dagje thuis, gezellig!

typisch Lisanne; oordoppen in om muziek te luisteren, laptop op schoot en natuurlijk de Iphone in de hand :) Ze heeft de autorit naar FL gebruikt om haar Itunes helemaal te reorganiseren. Ze had ruim 5000 liedjes erop staan, nu nog 3000.
Tampa Beach, het lifeguard huisje is gesloten. In de achtergrond zie je Martijn met vrienden lopen.
Gewoon even broer en zus op de foto
Team dinner in het hotel. We gebruiken de lobby als eetzaal. Ik heb pizza's en pasta besteld bij een lokaal restaurant en dat werd keurig afgeleverd in het hotel. Perfect geregeld.
Martijn heeft een super toernooi gespeeld, flawless game aldus de coach. Martijn is aanvoerder van zijn voetbalteam. Hij is nauwelijks gewisseld in de wedstrijden en was na 5 voetbalwedstrijden in 3 dagen erg moe en heeft bijna de hele weg naar huis (7,5 uur rijden) geslapen.
NL Oud en Nieuw vieren in de keuken bij de familie Cassee. Inmiddels een leuke traditie!
Lisanne, Amanda en Sarah zijn al jaren beste vriendinnen. Vanavond hebben ze samen Oud & Nieuw gevierd, er waren genoeg feestjes maar ze hadden gewoon geen zin. Om 12 uur bij ons boven gezellig geproost met een glas champagne.

No comments: