Friday, March 18, 2011

SPRINGGGGGG is in the air!


Het is voorjaar in Atlanta. De knoppen komen uit, de bloesem aan de bomen en temperaturen van boven de 20 graden. Echt genieten dus!


Afgelopen maand is er veel gebeurd. Tjeerd is een weekend met Martijn's school voetbalteam naar Jekyll Isand geweest voor een toernooi, ik ben een weekend met de girls weggeweest naar een cabin in Woodland GA en verder ging het leven gewoon lekker door.
Op dit moment is Lisanne thuis, die heeft 2 weken geleden een hersenschudding opgelopen op school. De coach wilde een bal in het doel schieten maar miste en raakte Lisan vol in haar gezicht. Het leek allemaal mee te vallen maar savonds kreeg ze toch veel klachten dus 'even' de nacht in de ER doorgebracht met Sarah, haar beste vriendin. Het gebeurde natuurlijk precies in het weekend dat Tjeerd en ik allebei weg waren. Er is veel rust voorgeschreven en maandag moeten we terug komen voor wat tests om te kijken of alles wat beter gaat. Helaas voor Lisanne kan ze morgen niet mee met haar vrienden naar Panama City voor Spring Break, ze zit met ons opgescheept :).
Martijn is druk met het voetbal seizoen op school. Het doet het goed en is captain van het Varsity team. Vanavond weer een wedstrijd, deze keer tegen Woodstock High School. We genieten lekker van het weer, en gaan lekker op de tribune de wedstrijd kijken.
Verder niet echte plannen voor het weekend, genieten van het weer, van Lisanne die er is en vermoedelijk gezellig uit eten een van de dagen. Heerlijk!
Tjeerd is druk met zijn werk, er is van alles gaande bij ING en ik probeer naast mijn werk voor de Molenwiek en onze Orange Orders website de boel hier draaiende te houden. Alles gaat goed!


1 comment:

Anonymous said...

Lente groeten vanuit de parel aan de Vliet,fijn weekend...
R