Thursday, May 19, 2011

Lisan & Sarah op Europe trip

Gisteren zijn ze vertrokken, Lisanne en Sarah 'doen' Europe up and down. Een leuke trip met 45 andere meiden/jongens in de leeftijd van 18-26 jaar. Ze beginnen in Amsterdam, gaan naar Brussel, Parijs, Florence, Assisi, Rome, Vatican City, Capri, Pompeii, Delphi en via Athene weer naar Atlanta. Een heel programma is voor ze uitgestippeld overal maar gelukkig ook hier en daar wat vrije tijd om zelf de steden te ontdekken.
Tjeerd en ik hebben ze naar het vliegveld gebracht en gaan ze weer halen op 4 juni. Ze hebben er zo naar uit gekeken en nu zitten ze in Amsterdam! Goed aangekomen, doodmoe omdat ze niet konden slapen doordat ze zo 'excited' zijn. Vanaf Schiphol zijn ze naar het hotel gegaan, gelukkig even tijd om een uurtje of wat te rusten voordat ze aan het eind van de middag Amsterdam in gaan met de groep en gaan eten. Ben benieuwd hoe vaak we een update zullen krijgen van de dames! :)

2 comments:

Natasja Valentijn said...

Dat klinkt allemaal goed! Wat zullen ze genieten van al die mooie plaatsen die ze gaan bezoeken. Ik hoop voor jullie dat ze vaak verslag haat doen. Het is toch fijn om te weten hoe het met je dochter gaat!

Tjeerd en Kiki said...

Gelukkig krijg ik regelmatig een bericht via Skype als ze WIFI heeft op haar telefoon. Zou wel even met haar willen ruilen :).