Monday, July 25, 2011

Te stil in huis...


Het is stil in Huize Edelman!

Lisanne is een weekje met vakantie.

Martijn hebben wij zaterdag naar het vliegveld gebracht. Hij is de komende 8 dagen in Engeland om te voetballen. Begonnen in Londen met een middag sightseeing en winkelen op zondag. Vandaag was de eerste training en vanmiddag rijden ze naar Liverpool om daar te spelen en trainen met de Nottingham Forest coaches. Morgen nogmaals met Nottingham coaches trainen en verder ook de Liverpool reserve team coaches in Anfield Stadium en brengen ze een bezoek aan de Liverpool Soccer Super store.
Woensdag opnieuw trainingen met genoemde coaches. Op donderdag vertrekken ze naar Old Trafford om een tour te doen door het stadion en te trainen met de coaches daar. Vrijdag en Zaterdag staan er een paar wedstrijden op de agenda en zondag bezoeken ze de Chelsea store en Stamford Bridge Stadium. Ook zien ze daar 2 wedstrijden in de Emirates Cup; Paris Saint Germain vs Boca Juniors en de wedstrijd Arsenal tegen New York Red Bulls. Maandagmorgen vroeg weer naar huis.

Wat een zomer hebben onze kinderen met al het reizen! Ik wil ook wel weer jong zijn :).
Als Martijn terug is gaan we een dag later nog 4 dagen met z'n vieren naar Hilton Head, even bijkomen en gezellig samen zijn in de Mariott Resort & Spa. De zomervakantie lijkt zo lang met 12 weken maar het vliegt voorbij. Martijn gaat 15 augustus weer naar school en Lisanne vertrekt de 17e richting Oglethorpe.

Het is stil in Huize Edelman!

2 comments:

Natasja Valentijn said...

Leuk dat je kinderen zo veel reizen en wat van de wereld zien. Kan me we voorstellen dat het stil is in huis. Nig even en jullie kunnen lekker gaan genieten van een paar dagen 'family time'!

Marlies said...

Ik ben helemaal niet jaloers op hun leventje, ziet dat er vervelend uit zeg! ;-))
Geweldig dat ze deze mogelijkheden allemaal hebben. En natuurlijk veel plezier in Mariott Resort. Hoop je voor die tijd nog even te spreken!