Saturday, August 27, 2011

wandelen bij de creek!

Wij hebben gelukkig geen last van "Irene", de hurricane die nu over het oosten van de USA raast. Enige is dat we veel wind hebben vandaag en morgen maar dat is alleen maar prettig met de warmte.

Dit weekend speelt Martijn in een voetbaltoernooi dus we zijn hele weekend wedstrijden kijken. De wedstrijd vanmorgen is gelijk ge-eindigd op 1-1 na een penaltykick van Martijn. Vanmiddag hebben ze met 5-1 gewonnen. Morgenochtend weer om 7 uur de auto in voor een wedstrijd en als ze die winnen 's middags de finale. Spannend!!
Vanmiddag kwam ook Lisann naar huis en heeft ze Josie mee genomen naar de creek. Het was er verbazend rustig en de hond heeft heerlijk in de creek gespeeld. Het is zo lekker om daar te wandelen en als het straks wat minder warm is gaan Tjeerd en ik er ook zeker regelmatig met de hond naar toe. 
Ze bleef gezellig eten, altijd leuk. Toch heerlijk dat ze in de buurt naar college gaat, je kan elkaar zien als je wilt maar je bent toch ook weg. Best of both worlds zeg ik altijd maar. 


1 comment:

Arianne said...

Ik moest o.a. meteen aan jullie denken toen ze het over Irene en de oostkust hadden.
Fijn te horen dat jullie er geen last van hebben. (Heeft mijn familie in Atlanta dat ook niet.)