Wednesday, November 16, 2011

even in Nederland

Vorige week waren Tjeerd en ik even in NL. Tjeerd om te werken, ik om even familie en vrienden te bezoeken.  Het was heerlijk om er te zijn, lekker gegeten, flink bijgekletst, wat gewinkeld en gewoon genoten van elkaar. Het was de eerste keer om de kinderen 'thuis' te laten, gelukkig ook hier alles goed gegaan. Martijn heeft het weekend bij een vriend geslapen en op maandag kwam Lisanne naar huis en is tot donderdag gebleven. Ze heeft zich prima vermaakt, zelf boodschappen gedaan, gekookt, voor de hond en katten gezorgd etc. Al met al dus voor het hele gezin een leuke week :).
Nu weer aftellen naar het nieuwe jaar. Altijd druk die laatste weken. Volgende week is hier Thanksgiving, dan komt Lisanne de week naar huis. Ook viert ze haar 20e verjaardag dan en dan is het weer tijd voor Sinterklaas en Kerst. In December heeft Martijn 3 voetbal toernooien waarvan 2 'out of state'. Veel reizen dus voor ons, een lang weekend naar Alabama en de andere keer naar Disney World of Sports in Orlando voor 4 dagen. Het andere toernooi is een lokaal toernooi, we spelen in een park op 40 min van ons huis. Niet al te ver dus.
We hebben er zin in om weer een met z'n viertjes thuis te zijn, daar gaan we eerst van genieten!

 Atlanta Airport
 vanaf het vliegveld gelijk door naar Liselotte's gymles.
dinner met familie, heeeel gezellig!
 Kijken bij Voorschoten '97. Niels speelt hier in het eerste team.
 Langs de lijn
 Het Haagsche Schouw, heel gezellig
Lunch met mam en zus.

2 comments:

Wilma B said...

Dat was dus even een bliksembezoek, maar wel heel gezellig zo te lezenen te zien!!

Anonymous said...

Wat een leuk verslag, nogmaals het was super leuk jullie gezien te hebben. En dat jullie Niels aangemoedigd hebben tijdens voetbal. Kijk even op de site van voorschoten 97 voor de wedstrijd van afgelopen zondag, hij heeft het heel goed gedaan!!
heeeeeel veeeeel liefs xxxx Frank, Bianc, Niels, Marit en Essie (en Donkey hihihi).