Wednesday, December 14, 2011

een druk voetbalweekend

Afgelopen weekend waren wij met Martijn in Birmigham (Alabama) voor een college showcase. Je speelt 3 wedstrijden over 3 dagen en aan de kant zitten dan verschillende coaches van colleges te kijken. Martijn wil graag in college spelen en heeft hard gewerkt. 3 volle wedstrijden spelen zonder te wisselen is erg vermoeiend en helemaal als er mensen aan de kant zitten om je te beoordelen. Verder kregen we kaartjes voor de halve finale van college soccer. Erg spannend en na 2x extra tijd en penaltykicks ging University of North Carolina er met de winst vandoor. Zij zijn op zondag kampioen geworden door hun tegenstander Charlotte (ook uit NC) te verslaan met 1-0.
Nu afwachten wat Martijn gaat doen volgend schooljaar. We zijn al in 'onderhandeling' met een aantal scholen maar na Kerst gaat hij met het team in Florida (Disney wide world of Sports) spelen en ook daar zijn weer college coaches aanwezig.  Hij kijkt nu naar scholen in Indiana (9 uur rijden), Kentucky (6 uur rijden), North Carolina (5 uur rijden) en ook in de buurt bij Oglethorpe waar Lisanne is. Het zijn dus spannende tijden in Huize Edelman!

De jongens vermaakten zich prima in het hotel, laptop stond op tafel om een High School finale Football te kijken. We hadden pizza's, pasta en salade laten bezorgen en aten in het hotel. Altijd een gezellige boel. Wijn erbij, bier ook en gewoon gezellig kletsen.

Al met al een succesvol weekend, Martijn is met zijn team 1e van hun bracket geworden, een 7-1 win, een 0-0 wedstrijd en ook laatste wedstrijd gewonnen met 3-2.


Final 4 game! 

borreltijd :)moe

Football game kijken via de laptop.

en dan eten! 10 pizza's 12 bakken pasta, salades en rauwkost. Alles is op gegaan!


No comments: