Monday, July 25, 2011

Te stil in huis...


Het is stil in Huize Edelman!

Lisanne is een weekje met vakantie.

Martijn hebben wij zaterdag naar het vliegveld gebracht. Hij is de komende 8 dagen in Engeland om te voetballen. Begonnen in Londen met een middag sightseeing en winkelen op zondag. Vandaag was de eerste training en vanmiddag rijden ze naar Liverpool om daar te spelen en trainen met de Nottingham Forest coaches. Morgen nogmaals met Nottingham coaches trainen en verder ook de Liverpool reserve team coaches in Anfield Stadium en brengen ze een bezoek aan de Liverpool Soccer Super store.
Woensdag opnieuw trainingen met genoemde coaches. Op donderdag vertrekken ze naar Old Trafford om een tour te doen door het stadion en te trainen met de coaches daar. Vrijdag en Zaterdag staan er een paar wedstrijden op de agenda en zondag bezoeken ze de Chelsea store en Stamford Bridge Stadium. Ook zien ze daar 2 wedstrijden in de Emirates Cup; Paris Saint Germain vs Boca Juniors en de wedstrijd Arsenal tegen New York Red Bulls. Maandagmorgen vroeg weer naar huis.

Wat een zomer hebben onze kinderen met al het reizen! Ik wil ook wel weer jong zijn :).
Als Martijn terug is gaan we een dag later nog 4 dagen met z'n vieren naar Hilton Head, even bijkomen en gezellig samen zijn in de Mariott Resort & Spa. De zomervakantie lijkt zo lang met 12 weken maar het vliegt voorbij. Martijn gaat 15 augustus weer naar school en Lisanne vertrekt de 17e richting Oglethorpe.

Het is stil in Huize Edelman!

Monday, July 18, 2011

Gras!

Een paar weken geleden heeft Tjeerd gras en grond laten bezorgen. Doordat wij bomen uit de tuin hebben weglaten halen kwam er de afgelopen jaren teveel zon op het gras waardoor het dood ging. Nu dus 'zon-bestendig' gras en het ziet er allemaal keurig uit. 2 Dagen zijn Tjeerd en Martijn samen bezig geweest en Martijn heeft het de 3e dag afgemaakt toen Tjeerd weer naar kantoor was. Ik moet zeggen, voor een eerste keer gras leggen hebben mijn mannen het prima gedaan. Het ziet er keurig uit!




Monday, July 11, 2011

Kiki's Delivery Service

Ik vond dit online, een animatie-film met mijn naam. Grappig :).  KIKI'S Delivery Service

Monday, July 04, 2011

Strandvakantie in Seaside, FL.

Gisteren terug gekomen van een heerlijke week aan het strand. Voor de 2e keer was de reis naar Seaside in Florida en het is ons ook deze keer super bevallen. Ik denk dat dit onze favoriete plaats is voor een strandvakantie. We waren met z'n vijven, Tjeerd, ik, Lisanne en Martijn had beste vriend Douglas meegenomen. Het huis was niet heel groot maar super gezellig met een groot deck aan onze slaapkamer waar we savonds genoten van een drankje voor het slapen gaan. Verder natuurlijk elke dag op het strand gelegen, lekker met elkaar gegeten, savonds het plaatsje in voor een koffie op een terras en dat een week lang. Genieten!
 onze slaapkamer met het deck


 "Family-dinner"
 heerlijk op het strand,
 en in de zee natuurlijk
 Martijn!


 so much fun!