Monday, October 08, 2012

Oglethorpe

Sinds augustus is ook Martijn in college. Het is hier stil, kinderen weg, man die veel op reis is, maar gelukkig heb ik Josie en Buttons!

Martijn heeft het, net als zijn zus, heel erg naar zijn zin op OU (Oglethorpe University). Hij woont in een rustige dorm met 1 jongen uit Schotland op zijn kamer en aan de andere kant van de dorm is een kamer 2 andere jongens. Gezellige boel dus! Ze delen een gezamenlijke ruimte waar hun bureaus staan en ook de badkamer.  Ik ben er na de 'move-in' niet meer binnen geweest en dat is misschien maar goed ook :).

Ook voetbal gaat goed, hij speelt niet zoveel als hij zou willen en zoals hij gewend is. Hij begint weer onderaan, hij is tenslotte een van de jongste spelers. Hij krijgt hier en daar een kwartiertje speeltijd en dat is beter dan niets :). Hij traint, tot eind november, elke dag en het team speelt zo'n 2 wedstrijden per week. In december is het seizoen weer afgelopen.
Lisan speelt gelukkig ook weer, na haar lange maanden met rugpijn. Het is helaas een kwaal aan haar rug die blijvend is maar ze kan weer voetballen al lukt het niet om een hele wedstrijd te spelen.  Haar seizoen stopt begin november.

Tjeerd is veel op reis, na zijn vertrek bij ING is hij een eigen bedrijfje begonnen met kantoor aan huis. Het gaat goed! :)
Ik werk nog op de NL school hier en heb er een paar uurtjes bijgekregen op dinsdagmiddag met groep 4. Erg leuk om te doen!

Dit was een kleine update van ons leventje hier!klaar voor vertrek

samen op school

welkom op de kamer deur

Tijn's bed

de fraternity, SAE, waar hij sinds afgelopen week lid van is

het OU soccer team
mijn soccer star #14!
mijn andere soccer star! (rechts)
Go Lisanne!
                                   

Lisan en haar soccer vriendinnen


1 comment:

Yvonne said...

Leuk om je 'update'te lezen, minder leuk dat het zo stil voor je is! maar je foto's zijn weer erg leuk om te zien!
xx

p.s. die tragus deed echt auw bij Floor ze had geloof ik nogal stug kraakbeen blehhh