Thursday, December 06, 2007

5 December


Ook bij ons ging Sinterklaas niet helemaal onopgemerkt voorbij, we blijven tenslotte Hollanders. :).
We hebben de open haard aangezet, warme chocomel gemaakt, liedjes gezongen en allemaal een chocoladeletter gekregen. Gewoon gezellig samen, lekker kletsen en snel al die kruidnootjes en kikkers en muizen op eten.
De Molenwiek, de Nederlandse school waar ik voor werk, had in samenwerking met de Atlanta Holland Club zaterdag Sinterklaas en zijn Pieten al binnengehaald. Een groot feest waar 99 Nederlandse en Amerikaanse kindjes bij aanwezig waren. Altijd een hele happening. Jacqueline en ik zorgden ervoor dat Sint en zijn Pietjes keurig en kleurig aankwamen bij de zaal. De kinderen van de Molenwiek gaven een optreden met liedjes en toneelstukjes en aan het einde van de middag kregen alle kids een kadootje van de Pieten. Op naar volgend jaar!

4 comments:

Yvonne said...

mmmmm kikkers zen muizen, daar heb ik er geen een van op dit jaar

wbg said...

Ooooh, die kikkers daar heb ik zulke lekkere jeugd herinneringen aan:)
Dit jaar heb ik me klem gegeten aan speculaas, vooral op mijn werk dan! Daar was zo'n grote speculaaspop afgeleverd.........Die vandaag tot de laatste kruimel opgegeten is (door mij;) ) Gevalletje van gebrek aan zelfbeheersing maar ik heb genoten!!!!!

Marjolein said...

Wat leuk zeg,dat dat zo gevierd wordt! Maar ja, een Nederlandse school... dan heb je dat toch wel denk ik!! Gezellig, en nu.....op naar de Kerst!

Anonymous said...

Do you realize how insulting it is in the USA, especially in the Deep South to put on "black face"? Since you don't use English, I guess not. Duh....