Tuesday, December 11, 2007

Bezoek in 2008

Het lijkt een druk jaar te worden. Het begint eigenlijk al met Kerst want dan is Kiki's moeder er met Ger. Zij vertrekken samen weer ergens begin januari. Dan is het even stil tot medio april maar dan komt Opa Jan op bezoek. De hele familie is enorm blij dat hij na 3 jaar weer bij ons thuis komt. Hij komt een week tegelijk met een tante en nicht van Tjeerd; zij is een gediplomeerd verpleegster dus kan een oogje in het zeil houden tijdens de lange vliegreis.

Zij vertrekken weer naar Nederland op een woensdag en dan die vrijdag komen Frank en Bianca met hun kids voor ruim 2 weken. Tjeerd kent hun al sinds de middelbare school en door de tijd heen zijn wij altijd vrienden gebleven. Het is voor hun de eerste keer dat zij bij ons op bezoek komen en ook de eerste keer in Amerika, dus iedereen kijkt ernaar uit. Zij zijn al druk bezig om een reis door Florida te plannen; het idee is dat ze een paar dagen bij ons blijven om uit te rusten, ruim een week weg te gaan en dan weer een paar dagen bij ons te zijn tot en met de verjaardag van Kiki en Martijn. De rest van de zomer is nog open, al zijn er wat vrienden die plannen hebben om te komen. LEUK!

Ter ere van het bezoek van Frank en Bianc zijn er 7 nieuwe MP 3's op het blog geplaatst.

- We zijn met zijn 4-en naar concerten geweest van de 10.000 Maniacs in Paradiso en The Waterboys in Carre.
- Tjeerd en Frank zijn samen naar The La's in Het Paard van Troje en The Tragically Hip in Paradiso geweest.
- Tijdens Frank en Tjeerd's urenlange schaakpartijen eind jaren 80 luisterden ze veel naar REM, The Feelies en Echo & The Bunnymen.

Het zou leuk zijn als er een groot concert hier in Atlanta is als zij er zijn. Wellicht Led Zeppelin, die hebben gisteravond in London voor het eerst sinds 1980 een concert gegeven. Klik hier voor de link voor een recensie en hier voor de fotos.

**edited** net een email gekregen van Marloes dat zij en Seb (haar vriend) misschien in maart langs komen. Wat een gezelligheid!! :)

1 comment:

Marjolein said...

Tjonge zeg, wat leuk al dat bezoek volgend jaar!! Heerlijk om naar uit te kijken!

Ik had et nog niet op m'n blog gezet, maar....... wij gaan vlg. jaar naar Nederland!! Mijn broer trouwt 8 aug. en daar moeten we bij zijn natuurlijk..... heerlijk idee, en lekker dromen de komende maanden!

Fijn weekend en maar vast Happy Holidays!