Friday, March 20, 2009

Lekker weer!

Wat hebben we een heerlijke dagen gehad na 3 dagen regen vorig weekend. Vanmiddag de kids uit school gehaald, Lisan had een uurtje vrij voordat haar voetbalwedtrijd begon. Even een bagel gehaald en met z'n drietjes + hond naar het park gegaan om even van het mooie weer te genieten. Heel relaxed en gezellig.
Helaas vanavond de wedstrijd verloren van Pope High School. Volgende week weer 2 wedstrijden en over een week of 3 is het High School seizoen weer afgelopen. We gaan dan automatisch over in het club voetbal gebeuren, weer 3x per week trainen, oefenen voor State Cup Championships in Juni. Tussen door worden er dan ook nog 1 of 2 andere toernooien gespeeld. Ze blijven lekker bezig zo.
Martijn heeft gisteravond gespeeld en helaas ook verloren (in de laatste 20 sec!) van Pope High School. (de foto is gemaakt met mijn Iphone, de kwaliteit is duidelijk minder dan met de gewone camera)

2 comments:

Marjolein said...

Oh....jeetje, een korte broek! Dat wil ik ook!!!!
Je bent maar druk met dat voetbal, moet je altijd rijden of doen de kids dat zelf?

Tjeerd en Kiki said...

Lisanne rijdt al een ruim een jaar zelf, erg handig :). Martijn moet ik natuurlijk zelf nog rond rijden, geeft nix. Ik vind het erg leuk en probeer ook altijd alle games te zien. We zijn er druk mee maar ze zijn zo snel groot dat we proberen overal zoveel mogelijk van mee te krijgen etc.
Alles goed bij jullie?