Saturday, March 28, 2009

Prom DateOp 18 april is het zover, Prom! Een hele 'organisatie'. Er moet een jurk gekocht worden, een limo gehuurd, een restaurant gereserveerd, natuurlijk corsages bestellen, de kapper bespreken etc. etc. Heel spannend allemaal, het is maar afwachten of je een prom date hebt. Is er een jongen die Jou gaat vragen? Die spanning had Lisanne niet. Ze is inmiddels al 7 maanden samen met vriendje Chris en hij neemt haar natuurlijk mee naar Prom. Alleen, hoe ging hij het vragen en wanneer? Je kan nl. niet zomaar op iemand afstappen met "Ga je met mij mee naar Prom". Er moest iets origineels bedacht worden. Nou en dat heeft hij gedaan! Lisan had een High School voetbalwedstrijd en Chris had een excuus om niet te komen kijken. Toen wij met haar thuis kwamen troffen wij de achterdeur zo aan ;


Er zat een briefje bij, to Freckles (zo noemt hij haar om haar sproetjes). Het briefje was een raadseltje, hij had er een mini speurtocht van gemaakt. Leuk bedacht. Vanaf de deur ging ze naar het basketbalnet waar een roos lag met briefje, vervolgens naar de brievenbus die vol lag met rozenblaadjes en weer een briefje, toen naar trampoline voor roos en verdere instructies en vanaf daar naar de basement. Daar stond Chris met een bos rozen te wachten om haar mee te vragen. Ze vond het geweldig! Inmiddels is de jurk gekocht en vandaag gaan we de corsages bestellen. Een leuke bezigheid, en voor "High Schoolers" een hoogtepunt in hun schooljaren.

4 comments:

Marjolein said...

Wat een super idee zeg, geweldig! Marloes heeft ook haar prom dit jaar, ergens in mei geloof ik.... (shame on me LOL) en alles moet ook nog geregeld!

Kasaka said...

Wat leuk, zeg! Zo origineel waren Katja's (onze oudste) prom dates niet, hoor! En ik denk niet, dat Kai naar de prom gaat dit jaar.

Anonymous said...

Wat is Chris een schatje! God, ik had het gezicht van Lisanne wel willen zien. Wat moeten jullie trots zijn!

Doe de kids de groeten van me en een dikke kus..

San X

Anonymous said...

Hé, long time no talking!Jullie blog blijft heerlijk om te lezen. Vooral als je een maandje of wat hebt overgeslagen is er opeens weer veel nieuws. Blij dat het jullie allemaal goed gaat en gezond zijn. We blijven jullie volgen. Dikke kus van de Ursempjes