Sunday, April 19, 2009

Prom 2009


Gisteravond was de jaarlijkse Junior/Senior Prom. Een hele happening weer. Het begint met een date. Dat was in Lisanne's geval makkelijk want Chris nam haar natuurlijk mee. Dan komt het jurken-shoppen, je nagels en je haar doen en natuurlijk de limosine en het eten voor Prom. Al met al kost het erg veel geld maar hebben ze de tijd van hun leven gehad. Prom maak je 2 hooguit 3x in je leven mee dus het is te overzien. Vorig jaar is Lisanne als Sophomore gegaan omdat ze een Senior vriendje had. Nu is ze zelf een Junior en mag ze 'officieel' naar Prom.
Voor Prom was er eerst een picture party. Hier kunnen de ouders foto's maken van hun kroost en alle vrienden. Het was bij Chris thuis en ik moet zeggen, ik begrijp waarom. Wat een prachtig huis en een geweldige tuin. De zon scheen, er waren lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk veel veel foto's!
Dit was voor ons de eerste keer dat we Chris zijn ouders spraken/zagen en dat was erg leuk. Het klikte goed, en we zullen zeker vaker afspreken. Leuk gevoel voor humor en niet zo "southern". Je kan merken dat ze uit New York en omgeving komen.
Al met al een succesvol Prom 2009!!
Lisanne en Amanda
Broer & Zus :)
The boys
The girls
All boys & girls
Pat & Brian Reynolds
Hummer - party time!
on our way!

4 comments:

Kasaka said...

Leuk om te zien, ze zien er allemaal erg leuk uit. Het valt me op, dat de meisjes niet in het lang zijn. Wij zitten hier (geloof ik) zuidelijker en dan is het in het lang voor de prom. Wat een ervaring voro Lisanne (en jullie)!

Kasaka said...

Oeps, ik neem het even terug, ik zie nu weer, dat jullie in Georgia zitten. Grappig, dan, dat de lengte van de jurken hier anders was. Lisanne en Kai zijn van dezelfde leeftijd, maar Kai heeft helemaal geen interesse in de Prom, helaas.

Anonymous said...

Ze ziet er prachtig uit zeg!!!

groetjes Yvonne

Fam. van den Berg said...

Wat zien Lisan en Chris er samen geweldig uit zeg! En wat een prachtige hummer!! Ze zullen er zeker van genoten hebben.

Liefs van Bianc en Frank