Wednesday, April 08, 2009

Spring Break 09

Heeeeerlijk! Het is vakantie!!
Zaten we vorig jaar in New York City met Spring Break, dit jaar zijn we richting het zuiden vertrokken. Lekker een weekje Florida met de kids. Een huisje vlakbij het strand, leuke winkeltjes in de buurt en verder gewoon rust!
Ook Josie is mee, ze is nu 5 maanden en we vonden haar nog te jong om in een pension te doen. In de zomer doen we dat wel, dan is ze 9 maanden oud ongeveer. Marlies en Roel komen 3 weken richting Atlanta en ook met hun gaan we lekker een weekje aan het strand verblijven.
Oh en Chris, het vriendje van Lisan is nu ook met ons mee en ook in de zomer is het de bedoeling dat hij meegaat.
Het is super gezellig en vooral heel relaxed. Uitslapen, rustig ontbijten, vaak met de hond wandelen (die helaas niet op het strand mag) en 's avonds samen eten.
Schotse vrienden van ons zijn hier ook met hun zoon Douglas. Hij is de beste vriend hier van Martijn en de boys zijn de hele dag samen op stap. Er zijn veel meiden van school in de buurt en de boys vermaken zich dus wel met hun. Het is nu 10 uur savonds en Martijn en Douglas zijn net weer de deur uit om de meiden op het strand te ontmoeten. Wat een leven!
Ik plaats een paar foto's, we hebben er veeeeeeeeeeeeel meer gemaakt maar dat past nou eenmaal niet allemaal.
Nog 2 dagen voordat we richting Atlanta vertrekken. Nog even genieten!
1 comment:

Fam. van den Berg said...

Wat ziet dat er heerlijk uit, wij willen daar ook weer zijn!! (en bij jullie :))
Liefs van Bianc en Frank
Happy Eastern en bedankt voor het lieve kaartje.