Monday, July 27, 2009

en weer terug uit Florida.

de mannen gingen mini golf spelen en daarna eten in Destin.
Lisanne & Chris bij Ron Jon's surf shop in Panama City


Euhhhh raar stel........

Lief meisje...

En zo vliegt de tijd voorbij. Inmiddels is de familie er al ruim 2 weken, nog 3,5 dag te gaan en dan zijn ze op de weg terug naar Amsterdam. De week Florida was geweldig! Heerlijk aan het strand, lekker gewandeld, ijsjes gegeten, en vooral veel plezier gehad met z'n 9-en! Jammer genoeg kan ik niet alle foto's plaatsen, maar met deze foto's heb je een beetje een indruk. Ik geloof dat we gezamenlijk zo'n 400 foto's hebben gemaakt afgelopen weken.
Nu ik dit schrijf zijn Marlies en Roel heerlijk samen uit eten bij Ray's on the river, een visrestaurant hier in de buurt. Lisanne had vanavond voetbalcamp en Tjeerd en ik hebben dus met de boys en Liselotte thuis gegeten. Ook erg gezellig.
Morgen staat er een ritje naar de Outlet in de agenda, nog even winkelen. Woensdag gaan de 4 mannen/jongens samen wat doen en gaan de meisjes lekker lunchen met z'n viertjes. Donderdag nog geen plannen en dan vrijdag alweer richting vliegveld. (bah!)
De Edelman kids hebben nog een weekje vrij en moeten dan 'alweer' naar school. Zal best weer wennen zijn om vroeg op te staan.
Nu dus nog even genieten!

Surfer dude....

1 comment:

Marjolein said...

Dat ziet er erg gezellig uit Kiki!! Veel plezier vandaag met de lunch, en dan die laatste dagen door.. altijd vervelend, weet er alles van!
Ondanks dat, toch nog een heel gezellige tijd met z'n allen!