Friday, July 31, 2009

So Sad....

"traditionele trap-foto"
De logees zitten nu in het vliegtuig onderweg naar huis. Het waren 3 super weken met elkaar! Eerst denk je, heerlijk 3 weken samen en zo sta je weer op het vliegveld om ze weg te brengen. Jammer jammer. Het is stil in Huize Edelman, weer even wennen. Nog een weekje zijn we vrij en dan begint school weer. Tjeerd zit volgende week dinsdag tot en met vrijdag in Mexico, de kids en ik hebben een paar dingen op de agenda staan. Er staat een collegebezoek (UGA) gepland met Lisanne , Martijn moet naar de orthodontist en op donderdag moeten de kids hun rooster voor komend semester gaan ophalen. Ik denk niet dat we ons zullen vervelen.
Nog een week genieten en dan weer alles in het 'gareel' . (bleh!)alles past in de koffers, yayyyy!
Klein nichtje met grote neef en nicht

2 comments:

Kasaka said...

Ik kan helemaal met je meevoelen! Ik las laatst een artikel over "are you a summer mom or a school mom?". Ik ben absoluut een "summer mom" (zeker nu de kinderen niet meer op de basisschool zitten doe ik weinig vrijwilligerswerk meer). Hier hebben we net drie dagen genoten van mijn zus en haar drie kleintjes, ook weer even vreemd nu ze vertrokken zijn. Katja gaat 21 augustus terug en de andere kinderen hebben nog tot 7 september. Wij hebben zoveel gemeen, als ik jouw blog zo lees, lijkt me leuk eens in persoon te kletsen. Heb je een Facebook?

Anonymous said...

Dag Kiki en Tjeerd en de rest.
Wat 'n 'schattige' foto on the front steps. :D
Tjeers, beetje meer smile jongen!
Onze zomer is rustig. Moest vrij nemen omdat alle oppassen van Maeghan op vakantie waren maar morgen middag begint het leven weer.

Eind September neem ik weer 2 weekjes en ga dan in het Chalet van Hans en Thea. Neem moeders ook een weekje mee want zoals jullie weten is 't niet makkelijk als je iedereen in de buurt ziet gaan maar jij niet meer.....

Morgen is 't al weer 3 jaar geleden....*sigh*

Hoop jullie snel weer eens te spreken.

Knuffels, Collinda en Tante Thea en een vette lik van Maeghan. :D