Friday, January 08, 2010

Sneeuw in Georgia

Natuurlijk is het in West Europa veel kouder deze tijd maar daar "verwacht" je het ook min of meer. Hier wordt het soms wel koud in de winter, maar sneeuw en ijzel dat blijft toch wel een uitzondering. Vorig jaar maart hadden we een keer sneeuw en nu vandaag weer. Nou ja, sneeuw? Kijk zelf maar naar de fotos van Josie en ons huis.

Uiteraard waren de scholen gesloten en ook vele bedrijven dicht. De zuidelijke staten zijn dit niet gewend en dus wil men eigenlijk dat iedereen zoveel mogelijk thuis blijft. Strooien gebeurt eigenlijk ook niet, hopen dat de zon de boel smelt is een strategie die men hier aanhangt. Dat werkt niet altijd. Kijk maar eens op deze foto's die genomen zijn op Barnes Mill Road, niet al te ver bij ons vandaan. Daar waren ruim 20 auto's gestrand door de dag heen. Ook zijn er, nu de temperatuur weer ver onder nul is, vele wegen gesloten waaronder onze eigen Paper Mill Road. Voor diegene die bij ons zijn geweest, de weg over Sope Creek heen (die zo naar beneden slingert en dan over het water scherp omhoog gaat) is dicht. Wel balen want nu moeten we omrijden naar Starbucks!! Weer of geen weer die Latte en Caramel Macchiato moet en zal gedronken worden.


1 comment:

Sisely said...

Toch geeft het een leuk plaatje als alles wit is, in NL hier is nu ook alles wit van de sneeuw.Wat dan niet zo is als het dus z'n weer is in NL de scholen worden dan niet gesloten.

Jullie zijn altijd welkom op mijn blogje http://www.sisely.nl