Friday, January 01, 2010

New Years!

Happy 2010 to all our readers!!!

De 2e week van de vakantie stond in het teken van de Sun Bowl in Tampa. Een voetbaltoernooi waar Martijn en zijn team speelden. Helaas werkte het weer niet echt mee, het was fris, de jongens hebben geen wedstrijd gewonnen maar verder was het gezellig. Een groep van 14 jongens, ouders, broers , zusjes etc. Lekker uit eten geweest met de 'group',
Manatees gezien (zeekoeien) en natuurlijk wat 'after Christmas shopping' gedaan.

Op de laatste dag van het jaar onverwachts Lisanne's auto ingeruild. Deze dag krijg je de beste deals. De bedoeling was dat haar auto zou doorschuiven naar Martijn maar die heeft inmiddels een andere auto, de auto van Quint die in veel betere staat is dan Lisanne's Volvo (Foto's van Tijns auto volgen). Het was leuk, Lisan dacht dat ze mee ging om te kijken naar de auto maar wij hadden 'm 'smorgens al gekocht en dus kreeg ze de verrassing van haar leven toen de verkoopster zei, it's your car! Het klinkt raar , voor Nederlandse begrippen is dit ook allemaal heel overdreven etc, maar hier gaan dingen nou eenmaal zo en kan je werkelijk zonder auto nergens naar toe. Je kan het een beetje vergelijken met een brommer op je 16e of je autorijbewijs op je 18e. Het is een zwarte 2006 Volkswagen Jetta geworden. Een goed begin van het nieuwe jaar, nog 5 maanden en ze is van High School af en gaat ze in augustus naar Oglethorpe college. Kleine meisjes worden (te snel) groot!

Oudejaarsavond hadden we hier een grote New Years party for Lisanne's friends en ook Martijn en Keegan waren van de partij. Dikke pret, veel herrie en vooral een hele vieze basement! Vandaag dus schoonmaakdag voor Lisanne en Martijn!