Monday, February 08, 2010

Leuk weekend!

Wat was het een lekker weekend, het gaat altijd te snel voorbij. Is toch wel jammer. Lisanne was dit weekend weg met een jeugdclub. Lekker naar de bergen, vrijdagavond weg en zondagmiddag weer terug. Ze heeft genoten, al was het wel erg koud!


Martijn had de play-offs van zijn indoor seizoen. Ze spelen elke winter met een groep vrienden in deze indoor competitie. Het zijn 7 weken wedstrijden op zaterdag avond en dan de 8e week zijn de play-offs. Dit is het 6e jaar dat Martijn speelt, ze hebben meerdere keren de finale gehaald maar nog nooit gewonnen. Dit jaar dus wel!! Hele spannende wedstrijd, helaas brak een van de vrienden zijn pols in de laatste 10 minuten, vielen er rode kaarten maar dat mocht allemaal de pret niet drukken. The Ballhogs zijn Champions!!
Het is extra leuk omdat dit de laatste keer was dat ze mee konden doen in de indoor competitie, 16 jaar is de hoogste leeftijdsgroep.

Op zondag speelde Martijn een basketbalwedstrijd met zijn schoolvrienden en ook deze is gewonnen. Ze spelen veel tegen hogere klassen en tot nu toe waren ze altijd de verliezer. Vandaag een gewonnen wedstrijd, 46-40! Een succesvol weekend voor Martijn dus!

Verder is ook het High School season voor voetbal weer begonnen. Na een week van try-outs beginnen volgende week de wedstrijden weer. Lisanne speelt weer in Varsity, Martijn in Junior Varsity. Dit betekent elke dag trainen na school en meestal 2x per week een wedstrijd. Druk maar leuk!

No comments: