Wednesday, February 03, 2010

Signing Day @ Wheeler High School

Het is allemaal heel officieel als je gaat sporten, in dit geval voetballen, in college. Er is een fotograaf, de directeur van de school, de coaches en ook ouders en vrienden. En last but not least, morgen komt de foto in de krant!

Zo ging het dus vanmorgen ook voor Lisanne. We waren om 9 uur op school voor de officiele handeling. Oglethorpe University heeft een formulier gestuurd dat ondertekent moet worden door Lisanne en een High school vertegenwoordiger, in dit geval Peter Giles. Daarna gaat het per fax naar Oglethorpe en is het officieel! Lisanne gaat Oglethorpe met het Women's Soccer Program vertegenwoordigen volgend schooljaar!! Heel spannend allemaal.

vlnr: Peter Giles(Athletic director), Coach Broome, Furstein(vorige coach) en de directeur Mr Chipriani.


Amanda en Lisanne. Amanda was de keeper van het High School team toen Lisanne op High School kwam 4 jr geleden. Inmiddels is Amanda in College en in haar vrije tijd is ze de assistent coach van Lisanne's schoolteam.

1 comment:

Marjolein said...

Goh, wat leuk zeg, zo ken ik dit hier niet. Maar ja, hier geen dochter op college/university, dus weet ik er niets van natuurlijk:-)

Wel allemaal heel officieel he?