Sunday, April 18, 2010

PROM 2010

Het zit er weer op , PROM 2010. Ze hebben een geweldig feest gehad en terwijl ik dit typ hebben we 35 18-jarige jongens en meisjes in onze basement die vrolijk nog even doorfeesten. We hopen rond 3 uur de boel stil te hebben zodat wij ook kunnen gaan slapen (en zij ook! )

De laatste Prom van Lisanne en volgend jaar gaat Martijn voor het eerst. Weer heel anders dan met een meisje, geen haren doen, niet voor een manicure en een pedicure , alleen een smoking en corsage en natuurlijk betaald de jongen het promkaartje en het dinner van zijn date.
Na de picture party ging de groep naar het restaurant Ray's on the river voor het dinner en daarna naar het King Plow Arts Center. Rond 11.45pm kwam de hele bus met jongelui weer bij ons thuis aan. Wij hadden eten klaarstaan, dat gaat er wel in na een avond dansen. Pizza's , chips, dips, snoep etc. en natuurlijk liters frisdrank :).
Dit zijn wat foto's die we gemaakt hebben tijdens de picture party! De meeste meiden zijn in het lang, Lisanne wilde dit absoluut niet. Ik vind het leuk om al de verschillende stijlen van jurken te zien, sommige prachtig, andere helemaal niet mijn smaak.
Kijk zelf maar :)

Lisanne & Amanda met de boys uit hun Literatuurclass.
Amanda, Sarah & Lisanne - BEST FRIENDS!
Lisanne met best friend Sam
de group:
Martijn vond het ook leuk : met Lisanne & Sarah.

3 comments:

Marlies said...

Prachtig!!

Kasaka said...

Leuk! Dat gaan we straks met Saskia ook weer hebben. Kai heeft er (helaas) niets mee.

Fam. van den Berg said...

Leuke foto! Jeetje Martijn. je steekt echt boven de dames uit :)