Monday, June 28, 2010

HOLLAND 2010


Wat hebben we genoten in Nederland de afgelopen 2 weken! Het weer werkte niet altijd mee maar was een welkome verkoeling na de hitte in Atlanta dus we klagen niet. Inmiddels alweer een paar dagen thuis, koffers zijn leeg maar verder moeten we ons dagelijkse ritme nog proberen terug te vinden. Tjeerd gaat vandaag weer werken, ook dat zal weer wennen zijn.

Nederland was super in elk geval, lekker met z'n viertjes leuke dingen gedaan, family-reunie gehad, genoten van onze familie en natuurlijk veel vrienden gezien. Helaas altijd weer te weinig tijd om alles te doen dat we willen. Volgende keer toch een betere planning maken dus.
Na 2 keer met Kerst in NL te zijn geweest was dit zomer bezoek toch ook wel erg leuk. Een hele andere sfeer en natuurlijk met het WK op tv, genoten van veel wedstrijden.
Al met al was het bezoek weer te kort, missen we iedereen nu al en proberen we nu onze dagelijkse taken weer op te pakken. Martijn moet op 5 augustus weer naar school en Lisan begint op 18 augustus bij Oglethorpe. Time flies, allemaal heel veel dank voor de fijne tijd!
Hieronder een kleine impressie.

familie reunie! Super!met de neefjes!
het Dolfinarium in Harderwijk
Cultuur....
Heerlijk in de tuin

Natuurlijk veel ORANJE! Hup Holland Hup!
2x naar het Geertje in Zoeterwoude geweest
NATUURLIJK AMSTERDAM!!!
Lisan en Martijn kennen deze artiesten niet... moet ze toch maar eens wat laten horen :)

en toen alweer tijd om terug te gaan naar Amerika.....te snel!Met Liselotje op het station, treinen kijken en afscheid nemen :(

1 comment:

Anonymous said...

Hoi Kiki en familie natuurlijk, leuk om weer eens bij te lezen. Kreeg vandaag een kaartje voor Liselotte. De link naar jullie site stond op de oude computer maar gelukkig via Google. En ja hoor daar stond Liselotte ergens vermeld dus ik ga hem bij je zus in de bus doen (nummer 9 toch?). Ik lees dat jullie alweer 9 jaar weg zijn, wat gaat het snel en wat is het leuk om te zien hoe Lisanne en Martijn er nu uitzien. Misschien kunnen we nog eens mailen. Hartelijke groetjes uit Voorschoten, Karin