Wednesday, June 02, 2010

State Cup Soccer

NASA'12 Premier teamv.l.n.r. Bryce, Tyler, Coach Dan, Douglas, Todd, Martijn, Jason & Brian, voorste rij ; Dawson, Sergio, Andrew, Nathan, Keegan, Zack, Miquel, Ben & Lewis


Afgelopen weekend verbleven we in Columbus, Georgia, voor het State Cup Soccer toernooi van Martijn. De 1e wedstrijd was om half 12 en werd 20 min in de 2e helft onderbroken door regen. Na uren wachten is de wedstrijd toch niet uitgespeeld en bleef de 1-1 score staan. Op zondag en maandag had hij ook een wedstrijd, deze keer zonder regen onderbrekingen gelukkig. Na 2 keer gelijk spel en 1 verloren wedstrijd gingen de NASA'12 premier boys, Tijn's team, niet door naar de halve finales. Het was een raar toernooi, de teams die verwacht waren te winnen en door te stromen naar de halve finales hebben allemaal verloren zodat de State Cup (halve) finale door teams gespeeld gaat worden die dit nooit hadden verwacht. Wel zo leuk en Tjeerd en ik (en misschien Martijn) gaan ook zeker zaterdag kijken naar de halve finales! Lisanne's team deed niet mee dit jaar.
Tijn in actie,
en onder een toespraak van de coach. Komend seizoen krijgen de boys een nieuwe coach voor de laatste 2 jr dat ze in club verband kunnen spelen. Martijn draagt nog altijd #14!

No comments: