Tuesday, August 17, 2010

college

Het is zover, morgen gaat Lisanne officieel verhuizen naar college. Een nieuw begin voor haar, ze heeft er zin in en is super enthousiast. Ze blijft gelukkig in de buurt wonen dus we zien haar (hoop ik) regelmatig.

Afgelopen dagen veel gekocht, nachtkastje, lampjes, beddenspul, schoolspullen, handdoeken, schoonmaakartikelen etc etc. Het is een hele klus, een echte verhuizing en alles moet mee. Inmiddels staat alles in boxen en koffers klaar om te gaan, morgen inladen en hopen dat we alles in 2 auto's meekrijgen :).
Vanavond zijn we nog gezellig met z'n viertjes bij BRIO gaan eten. Heerlijk en gezellig maar nog wel erg onwerkelijk dat ze morgenavond niet meer bij ons aan tafel zit. SNIK!!!!!!!

2 comments:

Petra said...

Hopelijk is de verhuizing goed verlopen. Voor mij was het zo'n "definitief" gevoel, dat Katja nooit weer officieel onder ons dak zal wonen. Maar het went wel, hoor, al blijft ieder afscheid weer even moeilijk. Ik heb ervaren, dat ik meer en beter met Katja communiceer nu, dan toen ze nog thuis woonde en de hele dag druk met vriend(inn)en was.

Tjeerd en Kiki said...

Ik hoop dat het went Petra, ik vind het nu wel heel erg moeilijk moet ik eerlijk toegeven!
Jij ook sterkte met alles! x