Saturday, July 29, 2006

Een zaterdag klussen in huisNog een paar dagen en dan is het zover....... verhuizen! De schilders zijn klaar, op wat kleine afwerkingen na en dus voor ons tijd om zelf aan de slag te gaan. Vandaag kwam Rudi ons helpen met het maken van planken in de kasten op de slaapkamers, lamp maken in de keuken en verder is het gewoon altijd gezellig als hij er is. Ik heb ze voorzien van koffie met cake, natuurlijk van Starbucks en natuurlijk smiddags een lekker broodje en een biertje.
Lisan en ik zijn ook nog even naar een Scrapbook store geweest waar een bekende scrapster haar boek kwam signeren. Het was erg leuk, lekker even met haar gekletst en natuurlijk samen op de foto. Ali Edwards was afgelopen jaar ook 2 x in NL geweest om daar Scrapbookstores te bezoeken en workshops te geven. Ik kreeg van de week een email en was het eigenlijk alweer vergeten totdat ik vanmorgen de mail tegenkwam. Had eigenlijk niet zoveel tijd om te gaan, het was gelukkig erg rustig en was met een kwartiertje weer weg ook.

Vanavond gaan we met Mat en Simpha uit eten, even relaxen!! Gezellig. De kids blijven thuis, gelukkig vinden ze dat geen enkel probleem, ze vermaken zich goed met computer, tv en telefoon. :).

1 comment:

Anonymous said...

Leuke foto van jullie met Ali!!!
Sterkte met de laatste lootjes.

:) Wilma.