Saturday, July 22, 2006

Zaterdag - Warm, vochtig en druk!


De familie werd al vroeg gewekt door regen en onweer. Dat was wel zeer welkom want het had al weken niet geregend. Lisanne bleef de hele dag thuis terwijl wij naar Ikea en The Container Store zijn geweest. Bij Ikea hebben we alleen wat lampen voor op de slaapkamer gekocht. Voor de inrichting van onze inloopkast zijn we naar The Container Store gegaan. Daarna Lisanne bij Amanda afgezet want ze gaan naar hun 2de huis aan het meer; wat een rotleven hebben die meiden toch.

Natuurlijk zijn wij ook nog even naar ons nieuwe huis geweest. Het is nog een rommeltje maar we hopen toch wel tussen nu en 2 weken te gaan verhuizen. De foto's zeggen genoeg.....

Martijn is afgelopen donderdag naar een voetbalkamp op Clemson University gegaan.
Klik hier als je meer wilt weten over dat kamp. Hij belde net om te zeggen dat hij samen met nog 3 anderen uit zijn team is uitgekozen voor de All Star game vanavond. Dat is wel een hele eer! Hij is op Clemson met al zijn vriendjes waar hij de afgelopen 4 jaar mee heeft gevoetbald. Martijn speelt met zijn eigen team morgenochtend een mini toernooi. Wij zijn er om 9 uur om die wedstrijden te zien. We vertrekken om half 7 zodat we op tijd aanwezig zijn. We kunnen geen minuut eerder want dan is Starbucks nog niet open......!

1 comment:

Anonymous said...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»