Sunday, July 23, 2006

Terug van Clemson

Uitgeput, uitgeput en nog eens uitgeput waren de boys vandaag. Op donderdagochtend moest hij zich melden op Clemson University en vanaf dat moment heeft hij tot vandaag 12 uur gevoetbald. Vanaf vroeg in de ochtend tot aan laat in de avond. Er waren ongeveer 100 kinderen en daaruit werd een All Star team gekozen voor een wedstrijd in het grote Clemson Stadium op zaterdagavond. Ook Martijn was een van de 22 kinderen die waren gevraagd. Een hele eer voor hem en wat was hij blij!

Helaas is alles weer voorbij en viel hij op weg naar huis al snel in slaap. Nu zijn we weer thuis en gaan we zijn spullen wassen en opruimen want morgen begint het voetbalkamp van zijn U-13 Premier Team als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dan mag hij weer "aan de bak" van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 3, en dan in de hitte. Hij heeft er in ieder geval zin in. Lisanne speelt ook deze week alleen haar tijden zijn anders, van 6-9 pm elke avond.

Vanmiddag met Ray en Alette ons nieuwe huis bekeken. Alette had het al gezien in 'oude' staat , voor Ray was dit de eerste keer. We worden steeds ongeduldiger, we willen verhuizen!!!

1 comment:

RUUD said...

HE GUY'S , WEER VEILIG THUISGEKOMEN?ERUG LEUK JULLIE WEER EENS IN LEVENDE LIJVE TE ONTMOETEN,IK ZAL DE FOTO'S DOORMAILEN!!HOOP DAT JULLIE SNEL KUNNEN VERHUIZEN,BEN ERG BENIEUWD NAAR HET EIND RESULTAAT.
mARTIJN , KNAP HOOR OM ZO HOOG TE SCOREN IN "THE BEST OFF".NOU GUY'S , BEDANKT VOOR JULLIE LEUKE WEBSITE AL DIE JAREN,VOND T IEDERE WEEK WEER EVEN EEN "ÜITJE" OM TE LEZEN WAT ER GEBEURD WAS BIJ JULLIE.HOOP DAT DE WEBLOG OOK NOG LANG IN DE LUCHT BLIJFT.LIEVE GROETEN VAN ONS..:-) RUUD,PLOON&MARTIKA