Saturday, January 27, 2007

Homecoming

Het is zaterdagavond en rustig in huize Edelman want Martijn is bij Jason en Lisanne is samen met Aaron bij ons thuis. Lisanne had een game om 3 uur en Martijn moest om half 5 spelen. Voor Lisanne viel het niet mee na ziek te zijn geweest en bijna 2 weken niets gedaan te hebben. Ze heeft hard gewerkt, en is hopelijk goed hersteld want volgende week heeft ze try-outs voor haar school voetbalteam. Martijn speelde een wedstrijd tegen U-14 (jongens die een jaar ouder zijn dan hem) voor zijn indoor season. Zijn team, The Ballhogs, stonden wel ruim boven deze Cobb YMCA Strikers maar toch was het een lastige wedstrijd. Uiteindelijk trokken The Ballhogs wel aan het langste eind, ze wonnen met 6-3. Na die wedstrijd zijn we met een 2-stel ouders gaan eten bij een Mexicaans restaurant; vanaf Rancho Grande was het nog maar 10 minuten naar de Powells om Martijn af te zetten. Morgen om half 11 wordt hij weer thuis gebracht.

Donderdag heeft Lisanne bij Amanda geslapen want vrijdag was het Homecoming. Het is moeilijk uit te leggen maar het is een jaarlijkse traditie om de alumni, dat is iedereen die ooit op die school is afgestudeerd, te eren tijdens een American Football of Basketball wedstrijd. Dus Homecoming wordt gevierd op 2 momenten, tijdens het Football season mid-november en tijdens het basketball season eind januari. Overdag is er dan eerst een Pep Ralley en daar zijn de foto van. Iedereen verzamelt zich dan in de sporthal en dat wordt er gezongen en gedanst om iedereen pumped up te krijgen. Het is dan ook de bedoeling dat je er 'zot' uitziet, kijk maar.
Klik hier voor een kort filmpje van de Pep Ralley(zet wel even je geluid aan).

Morgen wordt het koud en regenachtig. In de morgen gaan we misschien nog het een en ander doen maar in de middag zetten we lekker de open haard aan en gaan we Indian Buttered Chicken maken, we zijn benieuwd wat de kids ervan vinden. Maandag weer naar Mexico City!

1 comment:

wilma said...

Wat leuk dat filmpje! Enne die Indian Buttered Chicken klinkt wel heel erg lekker!
Hebben jullie het recept voor mij?