Monday, January 15, 2007

Lang weekend

Vandaag is het Martin Luther King Day, zijn verjaardag wordt officieel vandaag gevierd. Aangezien Wall Street gesloten is, dan besluit ING ook altijd om zijn kantoren te sluiten. Vandaar dus het lange weekend.

Het begon allemaal goed vrijdag tijdens een Wheeler (Lisanne's school) basketball game. Haar school strijdt traditioneel om het State Championship en behoort tot de top 10 scholen in de USA. Vanuit alle hoeken van Metro Atlanta komen jongens naar deze school om er basketball te spelen. Zij speelden een spectaculaire wedstrijd tegen Pope High, niet dat Pope nou zo goed speelde maar omdat Wheeler zo uitzonderlijke goed is. De uitslag van 70 - 40 zegt denk ik genoeg. Zaterdagochtend zijn we vroeg naar Ikea gegaan maar daarover volgende week meer. Daarna moest Lisanne voetballen om 2 uur en Martijn om kwart voor 4. Zij won makkelijk met 5-3 terwijl Martijn met 1 wisselspeler en geen keepers 5-5 gelijk speelde tegen de koploper. Hij heeft 1 helft gekeept en scoorde vlak voor tijd de gelijkmaker.

Die avond kwamen Jacq en Quint eten en zondag hebben we een begin gemaakt met het verder inrichten van de werkkamer. Lisanne sliep bij Amanda en Martijn was met een heleboel vrienden buiten aan het spelen; het was tenslotte nog ruim 20 graden in de avond. We hebben besloten om maar samen uit eten te gaan. Wel opschieten want om 8 uur begon een dubbele 2 uur aflevering van 24 (Jack Bauer). Erg spannend! Op onze vrije maandag hebben we van alles en nog wat gedaan. Het belangrijkste is dat we een nieuwe tv voor de woonkamer hebben gekocht. Onze oude kleine JVC was niet genoeg dus hebben we een 30" LG gekocht die precies in onze kast naast de openhaard past. Daar gaan we vanavond de 2de dubbele 24 aflevering kijken.

Op de foto's zie je de 'oude' nieuwe bank, oude bank dus met nieuw stofje. De houten bank op de porch is het kerstkadootje voor Tjeerd. Hier zullen we heel wat uurtjes op gaan doorbrengen. In het voorjaar een paar leuke kussens erop en klaar.....

1 comment:

wilma said...

Mmmm, ik wil best een poosje bij jullie de banken uitproberen. Ze zien er zo uitnodigend uit!!!