Monday, September 17, 2007

Zondagavond

Voor het eerst sinds weken was het lekker weer het weekend. Het klinkt gek maar het voelde heerlijk aan om de ramen en deuren open te zetten in de ochtend en de frisse lucht binnen te laten komen ipv die klamme warmte. Het was toch nog rond de 25 graden in de middag maar dat is beter dan de 30+ van de afgelopen maanden.

Net als vorige week had Lisanne een wedstrijd om 3 uur in de middag en ook net als vorige week eindigde het in een 1-1 gelijkspel. Werden ze vorige week bestolen door een penalty in de laatste seconden van de wedstrijd, deze keer werden ze bestolen door een penalty in de eerste minuten van de game. Volgende week beter!

Na de wedstrijd zijn we een ijsje gaan halen bij Brewsters, snel naar huis want Lisanne had van 6 tot 8 rijles. Ze moet 6 uur rijles nemen (3 keer 2uur) anders mag ze geen examen doen als ze 16 is. Als je 17 of ouder bent dan zijn deze lessen niet nodig. Volgens haar instructeur Rafael heeft ze goed controle over de auto en past ze de regels goed toe. Komende zaterdag heeft ze haar laatste les en dan gaan we haar opgeven voor het examen op 2 december. Dat is precies een jaar en een dag nadat zij haar 'learners permit' heeft gekregen.

We gingen dus pas eten toen we rond half 9 weer thuis waren. Het is voor vele Amerikanen toch raar dat we met zijn allen op zo een laat tijdstip aan tafel zitten maar wij vinden het nog altijd gezellig.

1 comment:

Francine said...

Dat ziet er supergezellig uit!