Saturday, October 06, 2007

Foto cursus

Kiki is een paar weken geleden begonnen met een foto cursus; ze doet dat samen met Jeannine en Frederike en ze vindt het erg leuk. Het is elke woensdag 6 weken lang van 10 tot 12. Inmiddels zijn er 4 weken om en heeft de groep zich opgegeven voor een vervolg cursus. Het idee is dat ze alles leren over de camera, alle instellingen en mogelijkheden en hoe het beste foto's gemaakt kunnen worden.

De bedoeling van deze foto was om het onderwerp uit het midden te halen en het toch een onderdeel van het geheel te laten zijn. Dit torentje met windvaan staat boven op de garage. De grote boom die erover heen hangt is een doorn in onze oog en gaat er zeker uit; het is alles zo vreselijk duur! De rode bladeren zijn van de Japanese Maple Tree die het dit jaar niet zo goed doet: toen deze net in bloei stond kregen we nog vorst en de afgelopen maanden heeft het niet genoeg geregend. Maar de foto is mooi.


De droogte is nu toch wel een probleem aan het worden. De tuin mag niet meer gesproeid worden en er wordt geadviseerd om thuis zuinig om te gaan met water. Er zijn counties in Georgia die in de winter geen water meer hebben als er geen regen valt. Toch wel een beetje eng.

No comments: