Saturday, October 20, 2007

Een rustig weekend...yeah right

Het is kwart over 10 en we komen net terug uit de film. We hebben met zijn 2-n ergens wat gegeten en zijn daarna naar de film "Michael Clayton" gegaan (klik hier voor de details); het is een film met George Clooney, we hebben er allebei erg van genoten. Voordat de film begon hebben we Martijn en Lisanne weggebracht voor hun feestjes.

Martijn had een 'dance' ergens in een grote schuur van een van de kinderen die bij hem op school zit. Die ouders stellen de schuur beschikbaar en organiseren niet alleen de muziek maar ook het eten en de sodas. Dit jaar was het ergens op een paarden boerderij een half uurtje bij ons vandaan. Hij is rond half 6 weggebracht maar we waren pas om 5 uur thuis van zijn wedstrijd op Noonday Park dus hij had net 15 minuten om te douchen en om te kleden. Gelukkig wonnen ze met 1-0 maar het was geen geweldige vertoning. Hij ligt nu in bed te slapen want morgen moet hij om 11 uur tegen Georgia FC Elite spelen. Daarna is hij grensrechter bij 3 wedstrijden (kassa want daar krijgt hij $42 voor).

Lisanne is nog op een sweet sixteen feestje van Andrea. Die stond vanochtend rond half 8 met ons op om te ontbijten. Daarna zijn we vertrokken naar Lilburn voor haar wedstrijd. Ze was een gast speler met een hoger team. Zij spelen in de hoogste U-16 divisie van de staat en Lisanne traint elke maandag met hun en speelt mee wanneer ze zelf geen game heeft. Ze heeft elke helft 20 minuten (van de 40) meegedaan en uiteindelijk mocht NASA (Lisanne's team) niet klagen dat ze naar huis gingen met een 1-1 gelijkspel. Maar jah, we waren pas rond 2 uur thuis en moesten toen gelijk door naar Martijn!

Lisanne is rond half 6 naar Sarah Smith gegaan om zich om te kleden voor het feest. Daar is ze nu en we gaan haar om 11 uur halen. Maar morgen speelt ze met haar eigen team in Savannah en dat is 4 uur rijden! Dus ze zal rond 7 uur weer in de auto zitten, nou jah slapen denken we en ze komt pas rond 8 uur thuis. Dan moet huiswerk nog gemaakt worden.

Kortom, iedereen heeft dringend rust nodig. Gelukkig is het bijna maandag en kan iedereen weer bijkomen :-).

2 comments:

wbg said...

Tjonge jonge, jullie wonen zowat in de auto;)

Marjolein said...

Wow zeg, dat klinkt echt als een lekker "rustig" weekend!!
Het is toch wat he, 4 uur rijden voor een wedstrijd.. was in Ned. wel wat makkelijker.. Maar goed, het is ook wel weer gezellig! En wie kan er bijkomen maandag? Kiki..... denk et wel he, de rest moet naar school/werk!
Fijne zondag!