Tuesday, November 27, 2007

Sweet 16 ---------- deel 1


Zo begon het een paar dagen geleden. De uitnodigingen de deur uit voor 'het feest'. Het feest in dit geval is een etentje bij PF Changs, een chinese bistro, met 9 vriendinnen. Sweet sixteen is hier een 'big deal' dus het wordt groots gevierd in veel gezinnen. Hier dus geen groot feest maar een gezellig avondje uit.

Vanmorgen hebben we Lisanne om half 7 zingend wakker gemaakt. Ook al is ze nu 16, dit stond op haar 'wenslijst'. Niet dat we zo goed zingen maar gewoon omdat Lisanne zich altijd echt jarig voelt en dus al dagen onrustig is. Vanmorgen dus zingend begonnen. Toen beneden kadootjes uitgepakt. Ze kreeg van ons UGG laarzen, een reistas van Vera Bradley, van Martijn een zwarte riem en van de poezen (natuurlijk!) de DVD van Hairspray. Om 7.10am ging Martijn de deur uit om naar school te gaan. Om 715am stond Sarah, een goede vriendin van Lisan, in pyama voor de deur met een hele grote schaal zelfgebakken brownies! MMMMM. Heerlijk. Sarah ging weer naar huis en een kwartier later stond Chase voor de deur met rozen! Toen gingen ook zij richting school en Tjeerd naar kantoor.
Vanmiddag hebben we natuurlijk een taart en verder moet Lisanne naar voetbaltraining. We halen haar iets eerder op en gaan daarna lekker uit eten. En dan is de dag alweer voorbij .....4 comments:

Annemieke Keijzer said...

Van harte gefeliciteerd!!

Lisanne heeft groot gelijk, niets is feestelijker dan op je verjaardag te worden toegezongen!

Afgelopen weekend heb ik op MTV My super Sweet sixteen gekeken. Geen idee of je het kent maar het programma laat zien hoe paps en mams lief kapitalen uitgeven aan een "feestje" voor hun 16jr zoon/dochter lief. Een armbandje van "maar" 120.000 dollar, niet één maar twee auto's met strik. Niet normaal toch?

Lisanne heeft het goed voor elkaar....wakker worden met "happy birthday" zelfgebakken brownies en rozen van je vrienden...een betere verjaardag kun je je toch niet wensen?!

Groetjes,
Annemieke

Yvonne said...

Lisanne GEFELICITEERD!!!!

wbg said...

Van harte gefeliciteerd!!! Wat is ze heerlijk verwend!
Veel plezier vrijdag!

Anonymous said...

Hallo, wij houden een sweet 16. Nu vinden wij uw enveloppen erg leuk en vragen ons af hoe u hier aan komt? Groetjes.

Graag verwachten wij antwoord op onze: mail laila-luyt@hotmail.com