Wednesday, November 28, 2007

Sweet 16 ---------- deel 2


Oke hierboven dus de Birthday Girl. Helemaal blij met haar nieuwe laarzen. Ze zei dat ze de perfekte verjaardag heeft gehad. Heerlijk als je 16 bent en zo happy.
Daarnaast een foto van een taart die Megan, een vriendin, kwam brengen. De kaart ernaast heeft ze zelf gemaakt en de Nederlandse tekst had ze online opgezocht.
De 3e foto is van gisteravond na het dinner bij the Cheesecake Factory. Martijn, Lisanne en Chase voor de grote kerstboom die buiten stond.
Nu vrijdagavond nog het 'partijtje' . Nog even de verjaardag overdoen met de vriendinnen. Foto' s volgen! :)
En zo is ons kleine meisje alweer 16 jaar, wat vliegt de tijd. Nog even en ze is naar college, ze worden echt te snel groot! ....snik.....

4 comments:

Annemieke Keijzer said...

Dat begrijp ik ...de perfekte verjaardag... met al dat lekkers dat ze heeft gekregen!!! (schattig trouwens het kaartje met de NL tekst!)

Groetjes,
Annemieke

wbg said...

hihihi, nog even en je hebt een kleinkind op schoot;)

Wat een mooie, leuke, vrolijke en lekkere foto's!!! Vind die auto zo leuk op de taart en oooh die diadeem.......

Tjeerd & Kiki said...

Wilmaaaaaaaa, ga je mond spoelen.........kleinkind...grrrrr

:-)

The Ursems said...

Hoi Lisanne, nog van harte met je verjaardag. We hadden je mama al een voice mail achter gelaten, want Scott wilde jou dolgraag even spreken, maar helaas. Hij wilde wel even naar je toe om je te feliciteren. We hebben hem maar uitgelegd dat dat niet gaat. Heel veel plezier vanavond en we spreken elkaar!

Bas, Sabina, Scott en Jill