Saturday, November 17, 2007

Weekend!


Vandaag was een lekkere dag. Vanmorgen niet al te vroeg opgestaan en lekker in en om het huis gerommeld. Ik ben wat bezig geweest voor mijn fotocursus en Tjeerd is buiten aan het verven gegaan.
Vanmiddag had ik een fieldtrip van de fotoclass. We gingen downtown Atlanta, naar Centennial Olympic Park met de hele groep. Ik heb mijn foto's nog niet op de pc gezet maar Jeannine heeft deze foto van mij 'in actie' gemaakt. Leuk, want zo vaak sta ik zelf niet op de foto.
Gelijk daarna, rond half 6, Lisanne en Tjeerd opgehaald en richting het voetbalveld. Lisanne was gastspeler met het hoogste team, haar vorige team. Een spannende wedstrijd die in de laatste minuut werd gewonnen door een goal van Lisanne. 2-1!!!! We waren verkleumd, de avonden zijn weer koud maar dit doelpunt maakte het allemaal goed.
Lisan is nu uit eten met het team en wij hebben Martijn even opgehaald bij een vriendje. Douglas, zijn voetbalvriend, kwam mee naar ons huis en de boys zijn in de basement PS3 aan het spelen.
Morgen lekker een relaxte dag, en morgenavond eten we bij Jacqueline en Quint samen met Mat en Simpha. Een leuke afsluiter van het weekend.

2 comments:

Yvonne said...

Wat een leuke foto!!!! Ben benieuwd naar jou 'fieldtrip' foto's !!

wbg said...

Hele leuke foto van jou! Net als Yvonne ben ook ik heel benieuwd naar de fieldtrip fotot's!