Monday, January 07, 2008

Happy New Year!

Zo, eindelijk weer een update. De afgelopen weken waren druk maar gezellig. Op 25 december hebben we Ger, de vriend van mijn moeder, opgehaald van het vliegveld. We hadden hem nog nooit ontmoet dus het was best spannend zowel voor hem als voor ons. 's Avonds lekker ge-gourmet en de volgende dag stond de rit naar Florida gepland. Rond 10 uur vertrokken we en savonds rond 9 uur waren we in Ft. Lauderdale. Een lange reis maar alles is prima verlopen. Lisan had hier een toernooi, elke dag 1 wedstrijd. De dames hebben niet de finales gehaald maar hebben een leuke tijd gehad. Doordat er maar 1 wedstrijd per dag was hebben we nog andere dingen kunnen doen. Lisan bleef bij het team, die gingen karten, uit eten, wat winkelen, film kijken etc. Wij zijn met Mama, Ger en Martijn op stap geweest. We zijn naar Ft. Lauderdale geweest, Miami South Beach en op de terugweg met z'n allen naar St. Augustine. Een soort korte vakantie dus. De temperatuur was geweldig, elke dag rond 26 graden!
Eenmaal terug in Atlanta hebben we gewinkeld, wat in en om het huis gerommeld en op zaterdag zijn we naar downtown gegaan. Lekker gewandeld in Centennial Olympic Park, het CNN gebouw en s'avonds heerlijk uit eten bij Rice, een Thai Restaurant. Chase, het vriendje van Lisanne, was overdag ook meegegaan en we hebben zo een heerlijke laatste dag gehad.
Mam en Ger, het was leuk!! Lisanne in beweging #14
Miami South Beach Hot Dog Heaven in Ft. Lauderdale, de beste hotdogs van de USA
Een caramel apple, een granny smith appel met caramel en chocolade mm
Mama met de kids

Centennial Olympic Park Tjeerd als tour-guide :)

3 comments:

wbg said...

Gezellig dat jullie er weer zijn!!!
Wat een leuke foto's van een gezellige tijd!
Die caramel appel.....het water loopt zowat uit mijn mond! Jammer dat het zo lastig opsturen is anders zou ik zo een lading bestelling:)

Caroline said...

Hi Kiki,
kom er vandaag pas achter dat je ook zelf aan het bloggen bent (via blog van Yvonne).
Dat had je wel eens mogen vertellen =) Leuk! Ik weet je nu te vinden.

joker said...

Hey, I like your blog. I think it is cool... the contents are interesting in my opinion. I will come back... Keep it up!

Do drop by my blog and have a look.

http://1jokeaday.blogspot.com

It will keep you laughing!! :)