Sunday, January 20, 2008

Nog meer sneeuw

Het is zondagavond en al 5 graden onder nul, sterker nog, het is de hele dag niet boven het vriespunt geweest. De sneeuw van woensdag bleek geen uitzondering te zijn, op zaterdag viel er voor de 2 keer in een week tijd sneeuw. Het begon rond 9 uur en het stopte pas ver in de middag. Omdat het de temperatuur in het begin boven de 32 graden bleef (0 graden celsius) bleef niet alles liggen maar toch hebben vele, waaronder Lisanne & Martijn, genoten van de sneeuw.

Het leverde ook mooie plaatjes op zoals deze in onze achtertuin!

Helaas ging Martijn zijn indoor voetbal wedstrijd niet door want met een beetje sneeuw staat alles hier stil. Alle restaurants waren gesloten en alle kerk diensten afgelast. Maar dat mocht de pret niet drukken want Martijn is 24 uur bij Douglas geweest terwijl Lisanne tot 11 uur PM bij Chase was.

Uiteindelijk werd het dus in de middag droog maar toen werd het ook heel koud. Als het bij ons als zo koud is dan is het in het Noorden helemaal niet om uit te houden. Vanavond speelden de Green Bay Packers, Green Bay ligt aan Lake Michigan in het Noorden van Wisconsin, tegen de New York Giants voor een plaats in de Superbowl. Op het moment van kick-off (6 PM Central Time) was het 0 graden Fahrenheit, wat voor ons -18 graden is. Toch zaten er 75.000 mensen in het stadion en niemand klaagde dat het koud was. Doen wij dan maar ook niet!

Overigens wonnen de Giants en ze spelen op 3 Februari tegen de New England Patriots de finale.

3 comments:

wbg said...

Brrrrr, wat koud!!! Heb ik eens een keer toen ik bij mijn broertje in Maine was -20 graden meegemaakt. Langer dan een paar minuten hielden wij het buiten niet vol hoor!! Hihih, net lang genoeg om prachtige foto's te maken.
Jullie huis in de sneeuw is een plaatje!!

Yvonne said...

Leuk zo het huis in de sneeuw!! En wat een mooie foto van Lisan, Martijn en Tjeerd!!

Marjolein said...

Gossie, ook al sneeuw?? Dat is dus niet normaal bij jullie begrijp ik? Hier.... valt het ook sinds vanmiddag, ook eerst flurries, later echt vlokken. Het is nu -8 maar vanmorgen -14 en voelde als -22.... ben ik niet echt aan gewend hoor..brrrr